16 thoughts on “What makes you happy?

 1. Dupa cum observ din clipulet, oamenii pot fi fericiti si cu lucruri marunte , n-am vazut pe nimeni sa pomeneasca de vile, masini sau bijuterii …. lucrurile simple te fac fericit, celelalte iti complica viata si iti da o falsa impresie de fericire …

 2. Fericirea este data intr-adevar de toate lucrurile simple. Eu am o urare care o adresez tuturor cand e ziua lor de nastere- chiar si cu riscul de a ma repeta, de fiecare data- ” sa ai parte de tot ceea ce banii nu pot cumpara”.

  pe mine ma face fericita sa ii ajut pe altii.Pentru o clipa intrii in viata lor, total anonim, iar dupa ce ti-ai indeplinit misiunea te retragi tacut,fara a avea pretentii de a-ti fi recunoscute meritele.e un indem pe care il adresez tuturor, acela de a fi mai buni, pasnici, iubitori si rabdatori.

 3. p.s. – corectez “iti da” cu “iti dau” … pe mine ma fac fericite aceleasi lucruri ca pe ceilalti oameni , exemplific : o cafea cu lapte dimineata , un masaj bun, o programare la coafor, prietenii, o plimbare pe malul marii …

  Ce ma enerveaza limba romana , daca faci o greseala gramaticala , e posibil sa nu iti dai seama pe moment, in schimb daca ai de calculat o problema de trigonometrie si nu iti da rezultatul stii ca ai gresit undeva. 🙂

 4. Este absolut extraordinar!!! Exceptionala ideea!!! Oameni atat de diferiti, din toate categoriile sociale, sunt fericiti din nimicuri si maruntisuri, dar nu am auzit sa spuna careva ca e nefericit (presupunand ca nu a picat la montaj…)
  Cunosc o batranica trecuta de 80 de ani, pe care cand o intreb “ce mai faci tushyka?” imi spune cu intelepciune si umor “draga… la varsta mea…. daca te scoli dimineata si nu te doare nimic, inseamna ca esti mort….”
  As fi curios ce rezultate am avea daca s-ar realiza acelasi sondaj de opinie si la noi… Astept cu interes… poate preia careva initiativa…
  Oricum, Piticule, FELICITARI PENTRU ALEGERE!!! MARE FERICIRE MI-AI ADUS IN SUFLET IN SFANTA ZI DE DUMINICA!!!

 5. Draga Nicole, am zambit putin cand am citit corectura ta. Ideea exprimata a fost foarte sincera si pe mine m-a impresionat. Asa incat nu iti fa griji pentru forma, continutul conteaza, iar mie mi-a placut foarte mult ce a iexprimat.
  Zilele acestea lucrez la doctorat si ma ciocnesc de aceleasi probleme, verificarea greselilor in limba romana. Si de multe ori, de frica de a nu gresi, imi pierd idea. Prin urmare, macar aici , in lumea virtuala a blogurilor, sa ne exprimam cat mai liber- dar desigur in limitele bunei cuviinte-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.