home to blog What is a Bieber?

What is a Bieber?

Va amintiti reclama in care Ozzy Osbourne  vine si intreaba ce e un Bieber  in fluxul tehnologiei?  Cam asa sunt si eu. Am renuntat acum ceva timp sa mai urmaresc progresele tehnologice in amanunt si am ramas undeva unde prind doar elementele principale. Si asta doar de frustrare pentru ca o data ce am luat un calculator cu o specificatie tehnica, a doua zi a aparut inca unul cu specificatiile tehnice duble fata de ce am eu.

Stiati ca netbook-urile au ajuns acum sa fie la fel de performante cat calculatoarele de acum jumatate de an? Am pe mana un netbook de la Maguay cu procesor Intel Atom cu 4 nuclee si doi giga de ram. Adica  laptopul meu de serviciu e cu doua nuclee si abia 2 giga de ram, iar asta e un netbook. Adica o jucarie de 1 kil, pe care o iei in mana si o simti mai usor decat o sticla de cola si te mai tine bateria 4 ore. Am fost ieri cu el in mall, am varsat o cana de cafea si m-am dat pe net pana m-am plictisit.

Daca as da premiu pe piticu.ro un netbook din asta, ce ati vrea sa faceti ca sa il castigati?

43 thoughts on “What is a Bieber?

  1. eu nu as avea nevoie de el, insa prietena mea da ( pentru facultate ).

    Ce as face ? Probabil am iesi toti 3 la un suc.

  2. Ceva care să denote valoarea noastră personală nu valoarea site-urilor pe care activăm sau numărul de prieteni de pe Facebook. Un articol despre o idee trăznită eventual pe care să îl notezi în funcție de cât e de bun nu de câte like-uri are sau de câte comentarii de la prietenii din liceu. Părerea mea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: