home de pe net Welcome to the real world

Welcome to the real world

A inceput lumea sa freamete, din nou.

Google PageRank 
Checker - Page Rank Calculator

Google a aruncat in aer PR-ul si backlinks-urile paginilor de net. Al vostru a crescut? Se simte ceva in trafic? Sau doar o mica senzatie? Acuma, ori google schimba chestii in algoritm si indexeaza mai bine, precum am mai zis, ori asta e o solutie pentru cei cu seo sa atace repede.

22 thoughts on “Welcome to the real world

  1. La blog am tot PR4, in schimb la un alt site care-a ramas cu acelasi content de mai bine de o luna, a sarit de la PR1 la PR3. La un alt domeniu, de la PR3 a ajuns la PR2…

  2. A mai fost o perioada cand a crescut PR si toti s-au bucurat. Insa cei de la google erau in perioada de teste si s-a revenit repede la vechiul PR. Acum sa speram ca noul algoritm este bun si nu va trebui sa se revina. De crescut… sa creasca, de scazut sa nu scada 🙂
    Insa ma mira cum unele site-uri cu putin continut (original ce-i drept), cum au ajuns la PR 4 sau 5. Ceea ce inseamna ca algoritmii google inca ma depasesc (normal altfel n-as mai fi in Romania).

  3. Roolz poate au multe back linkuri de pe siteuri de calitate.. Oricum ine nebunia asta de continut copiat Google apreciaza continutul original si updatat cat mai des.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: