Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Acum vreo 2 saptamani mi-am luat pastilute din alea albastre de-mi coloreaza apa la WC. N-am considerat-o fita, mai ales pentru ca imi place culoarea albastra, iar propietatile ei, scrie pe hartie, ca-mi curata WC-ul de impurtati.
Nu ma asteptam sa vad ca apa aia care a curs de la mine din wc a ajuns in artezienele de la Unirii. Dar, pot sa ma bucur inca, n-am ajuns acolo ca sa vad fantanile cu apa colorata.

Ce sens are sa avem fantani cu apa colorata aici? Nici unul, dar, la cat de murdar e Bucurestiul nu se vede daca il murdarim mai mult sau mai putin. E acelasi lucru. Nu cred ca va deranja pe nimeni, atat timp cat toate blogurile au pozat apa aia.

Eu ma simt jenat ca apa mea de la WC, ce e tot albastra a ajuns la Unirii, in schimb, ma bucur ca va sta acolo doar o saptamana. Ufff…. ah … dupa care le vor vrea iar si mai multe. Nu puteau sa se gandeasca eventual sa ia fantanile de la Craiova? Sau sa dea sute de mii de dolari sa faca la fel?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. acsel

  Si apa cu care te speli a fost si va fi a unaia in care el s-a relaxat. Asta inseamna reclicarea apei. Dar poti sa stai calm, ca pana ajunge la tine e tratata destul de bine. 😉

  Reply
 2. parabellum

  cred ca apa aia colorata are un sens la unirii : sa ii impieice pe toti aurolacii sa se balaceasca in ea.

  Reply
 3. doroo

  Hahaha… iti dai seama in ce dilema morala se afla vegetarienii, ca apa aia mai e si verde… Zoso, ai vreo legatura?

  Reply
 4. Denisa

  Tare, nu aş fi făcut legătura între apa din WC şi apa aia colorată. Acu’ vezi dacă bea careva, că aşa a zis nenea ăla de-o “proiectat-o”, că e perfect potabilă. Right…

  Reply
 5. Pyuric

  E horror frate… cum sa colorezi apa de la fantana din piata unirii ROZ…. !!! mi-e rusine sa mai trec pe acolo!!

  Reply
 6. Piticu21

  las ca s-au mutat liniile de autobuz pe deasupra, tocmai ca sa se vada mai bine fantanile, bine ca eu le-am vazut oprite 😉

  Reply
 7. Nico

  Iti plac fantanile din Craiova ? Ai fost p`acia si mie nu mi`ai spus ? Hmmm….

  Reply
 8. Christiansen

  Este infiorator … Fratilor, incercati sa stati intr-o camera cu lumina rosie, sau roz … sau cum vreti voi. Innebunesti pur si simplu.
  La fel si cu apa asta … ESTE OBOSITOR PENTRU OCHI!
  Sa mai fim lasati in pace cu arta asta … acum adoptam orice tampenie.
  Nu mai avem loc sa ne relaxam … vin cu stresul peste noi. Cine stie ce spaga s-a mai luat in primarie pentru manevra asta, sau mai rau, poate niste imbecili au crezut ca au facut ceva deosebit …
  Da … au facut ceva “deosebit de bun” … adica RAU

  Reply
 9. Relaxedman

  Nah; o parte din fantanile de la Unirii au hepatita (culoarea galbena) si altele melena (culoarea rosie). La alea verzi, e clara treaba: s-au scapat niste ozenauti in ele :)))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.