home to blog Vrem trilulilu inapoi

Vrem trilulilu inapoi

Chiar daca implineste un an si se grabesc sa isi rasplateasca criticii cu vizitatori gratuiti … ma gandesc ca ei uita ca sunt in franta.

Parerea mea despre trilulilu

Vrem trilulilu in Romania!

8 thoughts on “Vrem trilulilu inapoi

 1. Nu uităm că e în Franţa. Gândeşte-te logic. Ca să fi făcut Trilulilu în România de la bun început, am fi avut costuri de 10 ori mai mari, care nu erau justificabile în niciun fel având în vedere banii care se fac în online-ul românesc.

  Caută-mi o ofertă la 900 Mbps clear channel garantat, care să fie sub 10.000 EUR pe lună şi mă mut acolo.

  Trilulilu o să fie în România în curând, dar asta o vom face treptat. Nu se poate dintr-o dată.

 2. mhoaaaa ….

  stai ca acum mi-am amintit si noi cat platim pentru net … dar nu merge misto balansat ? like metro aici, net de aici, link rds de aici ?

 3. Eh, e putin mai complicat. Deocamdata nimeni nu ne-a putut garanta nimic 100% si nu prea vrem sa riscam. In principiu totul depinde de provideri, care sunt guvernati de reguli dupa ureche. In caz ca nu-si respecta contractul sau scot cablul din priza “ca asa au chef”, nu ai ce sa le faci. Preferam sa evitam situatii de genul asta.

 4. Da, ai dreptate, eu zic ca cel tarziu pana la primavara vor veni providerii la tine ca sa te roage sa te legi la ei. Esti deja un nume, iti dai seama cata reclama pe capul lor: traficul de pe trilulilu e gratuit in reteaua noastra.

  Dar, e totul legat de indivizii de la marketing de la tampeniile de provideri, daca ei sunt cu bube la cur nu iese nimic.

 5. Doamne esti nebunatic tu… ce potential are hostingul in Romania pentru o firma de anvergura celor de la trilulilu… nu exista asemenea firme care sa ofere asemenea servicii de hosting.
  CU parere de rau o zis dar crede-ma au facut bine ce au facut.
  Bafta in continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.