home to blog Vrei sa mergi cu mine la Depeche Mode?

Vrei sa mergi cu mine la Depeche Mode?

Am de la Cosmote patru bilete pentru patru prieteni cu care vreau sa merg la Depeche Mode. Asa incat cine vrea sa mearga cu mine la Depeche Mode?

Si pentru a dovedi ca vreti sa mergeti la Depeche Mode, mecanismul e urmatorul: teoretic primul venit, primul servit, dar mesajul vostru trebuie sa ma convinga pe mine ca merita sa va iau la concert. Aveti termen pana maine, luni, la ora 14. Orice alta cerere va fi prea tardiva. In schimb, va rog sa comentati cu o adresa de mail valida pe care o verificati des. Castigatorii ii voi anunta pe mail, iar adresa de mail va fi necesara pentru a fi contactati si pentru a putea primi biletele marti!

DepecheMode_Cosmote_Romania

Daca vreti, Cosmote mai are un concurs pentru fanii adevarati Depeche Mode, aceia care se vor intalni cu trupa miercuri.

Pana una alta, vrei sa mergi cu mine la Depeche Mode?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

58 thoughts on “Vrei sa mergi cu mine la Depeche Mode?

  1. Pentru ca ador DM de cand sunt mica si nu am cum sa imi cumpar bilet din oradea pana la bucale si bilet la DM, e mult prea scump :). Oricum bafta tuturora si nu ma voi supara oricum.

  2. Pentru ca am 23 de ani, pentru ca acum se scrie istoria, pentru ca la 20 de ani traiesti cea mai frumoasa perioada a vietii tale, amintiri si trairi de neuitat, iar concertul Depeche Mode o sa fie una din “acele” nopti momemorabile!

  3. Vreau sa ajung la concert la ei ca sa ma bucur de spectacolul lor live si sa pot sa fac multe poze si clipuri sa vada si cei care nu pot ajunge. Si ca sa beau o bere cu tine, piticule!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: