home to blog Vrei boxe moca?

Vrei boxe moca?

Tot ce trebuie sa faci e sa participi la concurs. Sono.ro face un concurs pentru bloggeri, iar in urma astuia se dau premii misto. Adica nu cred ca are vreun blogger 5 milioane de aruncat pe niste boxe.
Premiul I – Sistem 2.1 Harman Kardon SoundSticks II

Premiul II – Sistem 2.1 JBL Spyro

Premiul III – Boxe Multimedia JBL Duet

Ce trebuie sa faci?

Trebuie sa publici pe blogul tau un video, o poza sau o poveste despre o folosire neconventionala a boxelor. In articolul tau trebuie sa pui un link catre sono.ro si unul catre pagina de concurs unde cititorii tai te pot vota. Intri pe sono.ro la sectiunea concurs si te inscrii folosind formularul. La finalul perioadei, primii trei participanti, care au acumulat cel mai mare numar de voturi, vor primi premiile.

Va dati seama ca nu e greu … mai mult, care blogger n-are 50 de preteni sa-l voteze, asa … instant si primeste o pereche noua de boxe. 🙂

7 thoughts on “Vrei boxe moca?

  1. Ce ai vrut sa spui cu “Va dati seama ca nu e greu … mai mult, care blogger n-are 50 de preteni sa-l voteze, asa … instant si primeste o pereche noua de boxe.” ? ca nu prea e acord predicat -subiect etc…:)Adica daca nu ma voteaza lumea primesc boxe ? 🙂

  2. piticule, nu sunt genu care sa comenteze la ceva “moca” dar boxele alea sunt de tot rasul. au scoruri prea mari, pentru ce scot.

    primele 2 modele arata frumos, ca design. dar 5 milioane pentru 2 x 10? pai “altec lansing”-urile mele de 2 x 15, au costat 2.5 mil acum 6 ani, si slava domnului..inca scot.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: