home to blog Vreau statie de autobuz

Vreau statie de autobuz

Aseara am fost la pizza … in Regie … unul din putinele locuri unde se mananca pizza bine in Bucuresti. Si anume Club21. 🙂

Pentr asta am luat autobuzu 601, ca mi-era lene sa merg cu metroul. Frumos, aer conditionat, autobz nou. Tanti aia anunta statiile si legaturile de parca zici ca erai la bingo.

Asta pana cand am intrat pe splai… si anunta acea voce … “Urmeaza statia Radio Kiss FM”.
Zic … What the fuck ?! Adica daca ai 2 camere inchiriate la ultimul etaj al unei cladiri, institut nush ce mama dracu e aia … hop si gata statie de autobuz in fatza si personalizata.
Adica trebuia sa scrie acolo RATB – Statia Kiss FM, linii 601.

Deci, si prin urmare, vreau si eu statie de autobuz, aia din fata blocului de preferat. Ca si pe ac0lo trec autobuze noi. Iar cum contractele facute de RATB sunt publice, vreau si eu sa stiu cat a platit Kiss FM ca sa isi ia numele statiei din fatza.
Ma rog …  macar daca era un radio de calitate. Adica ROR  … Protv, ceva de genu.  Adica nici macar ProTV-u sau TVR-u nu mai au statiile de autobuz.

Dovada clara de tampenii .. si acuma ar fi misto ca … sa auzim maine manele la Kiss … ah … stai ca se tot aud … ca altfel n-au audienta … 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Vreau statie de autobuz

  1. Ah … stai sa termin ca mi-am amintit … n-am nimic cu nimeni de la kiss fm sau cu orice altceva … numai ca 🙂 … mi se pare prea inoportun sa iti faci statie de autobuz pentru doar 2 camere inchiriate intr-o cladire … da … daca aveai toata cladirea … puteai sa faci si statie de metrou cu kiss fm … parerea mea 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: