home to blog Vreau raliu

Vreau raliu

Pentru ca e vremea petitiilor au aparut deja petitii si demonstratii sa nu fie raliu in Bucuresti. Ma sunteti cu capul? Ce luna e acum? August.

Luna viitoare incepe scoala, incep facultatile, nu mai sunt concedii. Incepand de saptamana asta s-a blocat iar traficul in Bucuresti, din fericire a mai fost ceva politie prin intersectii. Deci oricum se aglomereaza traficul. Ca s-a aglomerat mai devreme sau mai tarziu deja nu mai are nici un sens sa ne gandim, important e ca se aglomereaza.
Cu siguranta nu va fi mai liber sau mai ocupat din cauza raliului, va fi la fel, oricand, oricum. Drept urmare care e  motivatia? Asa mai vin vreo 2 – 3 mii de oameni pe aici sa vada niste masini si mai cumpara niste produse nu din banii nostri. Si sa facem cat mai multe raliuri pe bune.

Alea pe nashpa se intampla pe Magheru in fiecare seara. Deci si ceva omologat.

6 thoughts on “Vreau raliu

 1. Probabil ca intervine frustrarea ca “vin străinezii aia la noi sa se dea cu masinile lor de multi bani, iar io nu pot sa intru cu dacia pe strazile alea ca sa ajung mai repede acasa”

 2. Ai dreptate piticule, noua nu ne place nimic, comentam la orice, am vrea sa stam numa cu mana in cur si sa fim si noi ca “tarile civilizate”

  Ca sa ajungem acolo, trebuie sa facem ceva, si cu acest raliu aducem in tara noastra niste oameni, facem turism… e un progres… dar noi nu stim decat sa comentam si sa ne plangeam…

  Toata lume se ingramadeste sa vada raliul de la Monte Carlo care e, nu ca la noi intr-o zona restransa e in tot orasu, si aia se bucura ca le vin turisti se mandresec cu el si produc bani in urmal lui.

  Noi… facem scandal, petitii tot felul de gunoaie.

  Ne meritam soarta…

 3. Din păcate oricât s-ar explica lumea nu înţelege că prin astfel de manifestări automobilistice se o mare publicitate imaginii Bucureştiului aproape pe gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.