home to blog Voua v-a placut la RHCP nu?

Voua v-a placut la RHCP nu?

Am fost la concertul RHCP dintr-un singur motiv. Toata lumea anunta 47.000 de bilete vandute pe National Arena. Drept urmare stadionul va fi fost arhiplin si extraordinar. Si asa a fost.  Si pentru ca toata lumea se justifica ca este fan Red Hot Chili Peppers sa va amintesc doar ca ii ascultam pe acestia din anii 90. Drept urmare toti suntem fani.

Ce mi-a placut au fost bannerele care s-au plimbat peste gazon. Si ca multimea le ducea din fata in spate si inapoi. De altfel cei de la gazoane au fost singurii care au auzit cel mai bine concertul. Restul tribunelor au avut parte de putin ecou, ecou care nu ar fi fost daca toata lumea ar fi facut galagie. Adica ma asteptam ca daca era stadionul plin ar fi fost ditamai varcarmul acolo. Cand colo erau momente cand publicul lua o pauza, la fel ca la un concert simfonic, dorind sa aude formatia, iar atunci era ecou.

Dar concertul a parut ca a fost din afara. Si a fost bine organizat. N-am vazut cozi la bauturi, n-am vazut probleme la jetoane, n-am vazut cozi la toalete (oare cum o fi la meciuri, ca nici acolo n-am vazut aglomreatie). Bine, la toaleta baietilor era la un moment dat o gagica care voia sa se combine, englezoaica bineinteles. Asta pentru ca nu voia sa  plateasca cazarea. Ceea ce era simplu. A fost refuzata de un baiat cu care intrase in vorba care i-a zis sec (fraierul), ca nu e nici timpul si nici locul 🙂 Si tipa insista. I-am lasat sa se imprieteneasca totusi.

Grimus cred ca au fost cei mai fericiti din acest concert.

 

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Voua v-a placut la RHCP nu?

  1. Cristi, sa stii ca dupa primele 10 min de RHCP erau mega cozi la baruri, iar in unele locuri se terminase si berea. Si am auzit oameni care au stat la gazon si nu au fost prea multumiti de sunet. Eu am stat vis-a-vis de scena si mi-a placut.

  2. RHCP nu mai sta sa faca bezele publicului. I-am auzit pe unii spunand ca au cam distanti. Asa sunt ei.
    Imi pare rau daca in tribune s-a auzit ecoul, probabil si la concertele viitoare se va intampla la fel.

  3. Scena si ecranele au fost montate mult prea jos (se vaitau chiar si cei inalti de asta). Sunetul de pe gazon a fost super ok si atmosfera la fel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: