home to blog Vorbe Grele

Vorbe Grele

Ciutacu vine si raspunde, unde apuca.

Ii intelegem dreptul la replica si il luam ca atare.

De asemenea nu intelegem cum e posibil ca un material in care sunt aduse acuzatii unei intregi sfere, sa fie editat, iar acele acuzatii apoi indreptate unei singure persoane. Probabil ca nu stia, nici n-a apucat cand sa afle, ca daca a scris un lucru, oricum ar fi fost el, in acea masura a aparut pe feed , apoi daca a modificat e irelevant.

Bun. Tu ne-ai luat blogosfera, pentru ca poti, unii ti-au luat siteul.

Mie imi este greu sa cred cum toat trustul intact il stimeaza pe Dan Voiculescu ca un adevarat om de afaceri. Si toti il urasc de moarte pe Basescu. Ca deh … asa e trendul.

De asemenea mie imi este greu sa inteleg cum toata redactia de stiri si-a facut bloguri, exact in termen de doua saptamani. Ca sa nu bata la ochi nu?

Draga Victor, ne-am discutat prea putin live, ca sa putem sa ne uram atat de mult. Nu eu ti-am luat situl, nu stiu cine, ai deranjat tu pe cineva. Pe mine nu m-ai deranjat. Insa, in loc sa critici, propune ceva constructiv, nu e asa de greu.
Hai sa facem maine anticipate si sa alegem pe cine? Sau … hai sa dam foc la o masina in piata victoriei, poate se simt aia de acolo ca e ceva ce pute.

Nu stiu … vino cu o idee, nu cu acuzatii gratuite, fara dovezi. Bineinteles, la fel cum fac si altii de aici.

Fa in asa fel incat sa nu te numim Ciutacu de la intact, care sta si … pentru salariul de-l primeste.

15 thoughts on “Vorbe Grele

  1. Mi-a placut enorm de acest domn Ciutacu.Sexy barbat fatal vazut aseara cu alti cativa lingai la Antena 3 discutand despre Base.Inteligenta lui m-a lasat pe spate.Ca un adevarat jurnalist ce era el, invitat acolo,in loc sa-si dea cu parerea de evenimentele in curs,se uita la ceas ca sa vada cat mai are de stat in emisie si tocmai in momentul cand il fixa camera. Dovada clara de prostie umana.Dar deh,are mai multi ani de facultate decat noi.Pentru ca el,student la jurnalism,lua liftul de la parter si urca la 5 injurandu-i pe studentii din electronica pentru ca scriau prostii in el.De aia nu am mai cumparat un ziar de ani de zile.Sa nu citesc ineptiile spuse de prostanaci imbracati la costum(sau maieu si cravata) ca el.

  2. Cât de penibil poate fi acest raton. Tu ştii măi cum e să fii om? Adică chiar crezi că dacă ai studii cât să îţi încapă într-o căruţă poţi să te dai huţa oriunde. Internetul nu e de tine. Nu ştii nimic din ce înseamnă internet, nu ştii ce poate face internetul şi nu ştii pe ce idei se bazează internetul. Diferenţa dintre “băieţii” internetului şi ziariştii ca tine, e că tu îţi câştigi libertatea de a fi om cu tot cu studiile tale, iar noi trăim liberi pur şi simplu. Nu eşti mai bun ca niciunul din cei pe care ai impresia că îi laşi în spate şi cred că este un privilegiu pentru tine să te numim egal cu orice om. După comportamenul şi îngâmfarea de care dai dovadă studiile reprezintă mulţimea vidă.
    BTW: Ai voce de păsăroi castrat, perfectule!.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: