home to blog Voiculescu plateste-ti angajatii

Voiculescu plateste-ti angajatii

Stim cu totii ca in trustul intact, ala al antenelor, primele de paste sunt preferentiale. Adica vor primi bani numai unii dintre angajati. S-a mai scris despre asta, toata lumea i-a privit cu mila si compasiune si au trecut mai departe. Asta e, angajator si angajator, nu iti convine pleci. Nu iti convine, n-ai nici un drept sa comentezi deciziile angajatorului pentru ca tu ai vrut jobul ala.
Adica nu e companie de stat ca sa fie vreo chestie guvernamentala, ca sa poti sa iei in strada sa strigi, acolo n-ai decat sa fii sclav si sa taci.

Ce ma mira e ca cei din antene nu sunt deloc linistiti. Dupa ce au aparut in presa cu faptul ca nu primesc prime de paste, au inceput de data asta sa trimita mailuri cu comunicatul intern ce ii face de rusine.

Eu acuma stau sa ma gandesc, cum sunt platiti astia din antene daca sunt atat de multi nemultumiti. Adica sunt acolo salarii numai pentru Badea, Ciutacu si Gadea, iar restul stau la limita subzistentei?  Pentru ca restul nu’s vedete? Sau si astia de mai sus au salarii sub 1.500 de lei si primesc prime de paste?

Pana una alta, nu va mai arat mailul ca il stie toata lumea, insa pot sa va zic ca daca vreti sa dati un mail catre toata redactia de la antena3, everyone@antena3.ro e de ajuns 😉

8 thoughts on “Voiculescu plateste-ti angajatii

 1. Cred ca nici Badea nu are cine stie ce salariu… oficial. Daca are, inseamna ca a beneficiat de marire de la o vreme, de cand e atat de anti-Base si atat de lingusitor pe langa motanelul Felix.
  Eu il ascultam pe vremuri… acum produce doar lehamite.

 2. badea, carcotasii si altii ca ei, nu cred ca sunt platiti de trust. ei castiga din publicitatea din timpul emisiunii. dar poate ma insel….
  am sclavuit si eu intr-o corporatie, multinationala sau cum draq se numeste si “mi-au ramas” si mie vreo 2gb de mailuri 🙂
  vai de curu lor… si cat de adevarata poate fi treaba aia cu “pe afara e vopsit gardul si inauntru leopardul”.

  intr-o alta ordine de idei, care e treaba cu prima de paste? cu prima de craciun?

 3. Pingback: The FUA
 4. Pitic, eşti puţin dezinformat.

  Ieşitul în stradă nu are treabă cu vreo chestie guvernamentală. Ieşitul în stradă este reglementat de legea sindicatelor (Legea nr. 54/2003) si legea contractului colectiv de muncă. În speţă, poţi face grevă şi în companii private, fără ca statul să facă parte din acţionariat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.