home to blog Voi fi primarul tuturor

Voi fi primarul tuturor

Eu nu-mi amintesc in ultimii patru ani decat ca toata lumea l-a injurat pe Nichita la Iasi.

Acum el vine la TV si zice tare … voi fi primarul tuturor Iesenilor.

Pana acum n-am auzit decat critici la adresa lui Mazare in Constanta, acum vad bannere pe care scrie Mazare + PSD inseamna bine pentru pensionari.

Hai ma … cat de penali puteti fi? Sau cat vreti sa furati?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Voi fi primarul tuturor

  1. dupa cum arata chart-ul de la Romanian local election, 2008 de pe wikipedia se vede clar ca S, S-E si Estul tarii e infestat de socialisti.

  2. La noi in Slatina Valcov a fost ridicat in slavi 4 ani si a iesit din primul tur cu al doilea scor pe tara 81%. Si cred ca va face in Slatina in urmatorii 4 ani tot cat a facut si in ultimii ani (Apropo, ati fost in ultimul timp prin slatina sa vedeti schimbarile ;))? )

  3. Piticu inseamna ca nu stii ce asfaltari electorale s-au facut la Iasi. Fix in cartierele mai nevoiase…si te intrebi de ce a castigat.Paine si circ si nimic mai mult…

  4. M-am intors ieri de la Constanta. Am avut treaba pe acolo. Praf e orasul ala. In afara de citeva artere asfaltate, restul e rupt. Fereasca Dzeu sa o iei pe centura inspre Mangalia. Dupa ce ca e vai mama ei, cind dai sa iesi iar in european, staaaaai de-ti cresc mustati. 7000 de semafoare si de cedeaza si de treceri de pietoni nesemaforizate.Mizerie cit cuprinde, ciini vagabonzi la orice colt de strada, gunoaie zemuind pe asfalt.
    Dupa ce am vazut Constanta lui Mazare, incep sa-l apreciez pe Videanu (n-a facut el multe, dar nici nu arata orasul mai rau decit atunci cind si-a inceput mandatul). Ala e de 8 ani (si inca pentru 4) primar si NU SE VEDE nimic in orasul ala. Oare constantenii sunt orbi? Cu ce naiba i-a pacalit? Parcul Tabacariei e JALE. Nu poti sa mergi cu copilul cu caruciorul, gunoaie peste tot. Cit naiba costa sa ai 5 oameni care sa dea cu grebla prin parc si sa stringa gunoaiele? Bleah!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.