home to blog Vodafone SPAM

Vodafone SPAM

Deci vodafone e foarte nesimtit.

Sa va scriu un sms primit adineauri:

raspunde acum cu EURO acestui sms si primesti pe telefonul mobil toate golurile inscrise la euro 2008, cartonasele rosii si penalty-urile. tarif  0.10 euro/sms.

Sa  calculam, 2 meciuri, 10 goluri, 4 penalty si 3 cartonase rosii, nu cumva iese o factura cam mare?

Se baga vreun site sa faca chestia asta GRATUIT in schimbul inregistrarii pe pagina? Nu de alta, dar ca sa vada Vodafone ca nu asa disperat se fac bani si abonati.

32 thoughts on “Vodafone SPAM

 1. Acum mai nou ca sa-si plateasca amenzile au conceput un joc prin msg(COST.1E).
  Astept sa termin contractul cu ei ca m-am saturat.
  Chipurile daca raspunzi la toate intrebarile castigi 20000E …hahaha ca teapa asta am luat-o si eu.
  Au castigat 20 deE de la mine si poate de la alti cativa ca mine .Dar pe toti acestia o sa-i piarda .
  Plecam la COSMOTE.
  Apropo daca vreti sa vedeti castigatorii concursului vodafone prin msg intrati pe http://www.zecidemii.ro .
  Este cea mai tare farsa.

 2. Dar despre celalat castigator nu spui nimic? Se numeste Ioan Ionita Sirb si este….prim adjunct al ISU Maramures, absolvent al Academiei de Politie (gasiti detalii cte vrei daca dati un search pe google cu numele lui). Mafia este la putere. Aceste concursuri au devenit o teapa legalizata prin care Vodafone isi bate joc cu nerusinare de romani si profita la greu de naivitatea acestora. In plus, de data aceasta cei de la Vodafone au ales sa se “protejeze” de furia multimii sinu au mai popularizat “concursul” pe diversele site-uri de profil (de jocuri si concursuri) asa cum au procedat mereu, cu siguranta de teama comentariilor care se tot postau si prin care cei pacaliti faceau apel disperat la populatie sa nu mai participe si sa nu cada cumva in plasa acestor inselaciuni, dand exemplu propria lor naivitate si consecintele de rigoare.

 3. Habar nu aveti ce spuneti, vorbiti sa va aflati in treaba, daca chiar va intereseaza s-au trimis mesaje d 4000 de euro k sa ajungi sa castigi 20.000. Voi va asteptati sa trimiteti 2, 3 mesaje si sa castigati, sa fim seriosi.
  Plus ca nu cred k aveti vre-un drept sa judecati p cineva, invidia primeaza observ.

 4. PT.YYY, NU STIU DACA AI DAT VREODATA DOVADA DE PERSEVERENTA, TENACITATE SAU CURAJ – CRED CA ASTEA SUNT CUVINTELE CHEIE INTRUN CONCURS CARE NU ACORDA PREMII TRASE LA SORTI, DAR VAD CA DAI DOVADA DE ALTCEVA CAND TE LEGI DE PERSOANE CARE AU FACUT CEVA IN VIATA PENTRU BINELE CELORLALTI!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.