home to blog Vocea Romaniei – FINALA LIVE

Vocea Romaniei – FINALA LIVE

Diseara va fi finala concursului Vocea Romaniei. Acum eu am o experienta interesanta cu acest concurs, pentru ca am fost acolo. Fiind in televiziune cam stiu cum se misca lucurile, ce trebuie facut, cand trebuie sa pleci, cand sa te intorci, ce trebuie sa faci si asa mai departe. Copii care au participat la concurs nu stiau aceste aspecte si totusi au reusit sa fie excelenti. Unii dintre ei au fost la televizor, altii nu au fost pana acum si au luat abia acum contact prima data cu o camera de filmat, in direct. Reactia lor a fost ceea ce i-a adus pana in finala.

Stiu ca voi l-ati fi vrut pe Canaf in finala, unii dintre voi, dar unde l-ati vedea pe acesta peste 5 ani? Va mai scoate albume? In schimb avem acolo o tanara speranta cu o voce extraordinara. Are doar 16 ani. Si pe langa Iuliana au mai ramas Stefan, Dragos si Cristian.

Dar pana la finala sa ne amintim cum a fost la

Semifinala Vocea Romaniei – PROTV – 16 decembrie

..

Si daca Smiley v-a incalzit, Loredana va aratat ce inseamna muzica din Romania din ultimii 20 de ani.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Vocea Romaniei – FINALA LIVE

 1. Ar fi existat cumva posibilitatea de a fi prezent in sala, la finala Vocea Romaniei, 2 persoane doritoare, in public ?

  Acum este oricum tardiv pentru ca sunt din provincie insa ca idee, eventual pentru viitor, care ar fi posibilitatea/procedura/criteriile pentru a putea, la cerere, ocupa 2 locuri in sala de emisiune, in public ?

  Mersi !

 2. Foarte mișto firul narativ care reiese din poze 🙂

  În ceea ce-l privește pe Canaf, face ravagii prin Iași de vreo săptămână tot aud de el prin diverse cafenele și baruri, deci viața e frumoasă și pentru el.

  1. sunetu in platou e foarte tare, dar iti dai seama ca prioritatea o are tv-ul. acolo sa se auda cum trebuie.

   In schimb in platou ii auzi si fara microfon, ceea ce e si mai tare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.