home to blog Vise implinite?

Vise implinite?

Azi a luat foc liceul unde am invatat eu. Sa fie asta un vis implinit cu mult prea multa intarziere? Adica, oricine a trecut pe acolo, cam oricine a vrut la un moment dat sa dea foc, sa vada ca se intampla ceva, sa nu mai faca cursuri.
Mai mult la un moment dat au aparut acolo si explozivi din perioada celui de-al doilea razboi mondial, tocmai ca elevii sa scape de anumite lucrari, ore si teze. Evacuand liceul nu erau destule locuri in baruri sa faca toti cursuri acolo, asa cum faceam noi orele de engleza cand nu aveam loc in sali.

Pana una alta, in ultimii ani liceul asta devenise din liceul numarul unul al judetului, locul unde se perindau in fiecare seara masini de zeci de mii de euro. Acolo nu neaparat invatatura era un punct forte ci simplul fapt ca trebuia sa apari intr-o masina cat mai luxoasa, sau in haine cat mai scumpe.

Si totusi am amintiri placute de acolo, de la orele de engleza facute in Maxim pentru ca n-aveam sala, la colegele de clasa si la discutiile aprinse cu profii specifice materiei pentru care erau pregatiti.

Poza via digitalpitesti

10 thoughts on “Vise implinite?

  1. Hai ma Piticule ca erai tu mai rebel din fire in liceu – LOL!

    Nu cred ca a vrut nimeni sa ii dea foc. Il prezinti ca pe o puscarie din care lumea incerca sa scape. A fost total opus. Oricine pleca oricand si oriunde.

    Hai sa incercam sa numaram impreuna barurile care se aflau intr-o raza de 1km in jurul liceului.

    Incep eu: 1)Maxim, 2)Mara, 3)Magic, 4)Laguna, 5)Stefanel, 6) CS, 7)Metropol, 8)Tipsy .. continua tu.

  2. a luat foc laboratorul de informatica si tot acoperisul :)) eu sunt boboc anul asta acolo ….baruri zici, a? :))
    of, nu putea sa arda cel de chimie? …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: