home to blog Viscol in Bucuresti si in tara

Viscol in Bucuresti si in tara

ImageZăpada şi viscolul au pus stăpânire astăzi pe sudul ţării. În unele judeţe, a fost chiar prima ninsoare serioasă din această iarnă, şi mai peste tot se circulă foarte greu.

Cea mai gravă situaţie s-a înregistrat în judeţul Argeş. O puternică furtună de zăpadă a paralizat Piteştiul în această după-amiază. În câteva zeci de minute, oraşul a devenit un uriaş patinoar, care a dat bătăi de cap atât şoferilor, cât şi pietonilor. Traficul a fost un coşmar, şi, cu toate că au circulat cu viteză redusă, câţiva conducători auto nu au avut cum să evite tamponările. Utilajele de deszăpezire au apărut abia după o oră.

Şi la Craiova, ninge de mai bine de şase ore. Imediat ce oamenii au ieşit de la serviciu, pe străzi s-a creat un adevărat haos. Stratul de zăpadă măsoară chiar şi 10 centimetri, cu toate că utilajele au fost scoase pe străzi. (Realitatea TV – Marti 28 Februarie 2006, 20:07)

Un singur comentariu la stirea de mai sus … sweeeet …. ;;) zapadaaaaaaaaaa … cred ca o sa ma duc pe jos acasa … cu toate riscurile de a face 4 – 6 ore ;;)  … dar merita … asta ca sa imi statur eu foame si nevoia de a ma balaci in zapada … Sper numa sa nu fi lasat geamu deschis azi cand am plecat de acasa ;;)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Viscol in Bucuresti si in tara

  1. pity .. mai tii minte anul trecut cand a venit dana la pitesti ce a iesit pe zapada ??? ce distractie ? eu , tu si claudita , si apoi tu cu dna pew trivale ???? cand o dam iar ???? daca am noroc poate in weekend tre prin bucuresti … c`ya

  2. mai cu mine n-a iesit mare lucru, de fapt nu erai si tu. Mai intai m-am dat cu fratelu pe “dealu” ala de la laguna, si apoi ai venit si tu si am plecat sa o luam pe dana de la gara….faza e ca pe mine m-au dereglat ..dereglarile astea de temperatura. pups

  3. hai sa nu deschidem subiectul…ca e o tema pe care m-am certat cu multa lume…inclusiv cu tine…si speram ca e un subiect inchis.
    si apoi …revenind..n-am profitat cine stie ce de zapada..doar ne-am dat o ora cu sania..nu tu bataie cu zapada, fercush, sculpturi. BTW..aseara in fata caminului unde stau..lumea se apucase sa faca diverse figurine in zapada. in fatza tuturor..trona o mare p***…studentu roman..deh!

  4. da shtiu :D) pai normal …

    de aia e camine si viatza mishto … eu cred ca am imbatranit inainte de vreme …

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: