home to blog Virusi pe Facebook

Virusi pe Facebook

Daca primiti mesaje pe facebook cum ca dati click aici sa vedeti imaginea asta sau instalati-va aplicatia asta incercati sa discutati in prealabil cu personajul care va trimite mesajele acelea. Altfel ajungeti intr-o pagina ca asta :

Drept urmare instalandu-va exe-ul respectiv, veti sansa sa va pierdeti datele din calculator ce tin cont de prezenta voastra online, dar si sa ii virusati pe  altii.

Va mai amintiti cum se fura parola de Yahoo messenger? Asta e mult mai usoara. Doar trebuie sa instalati virusul si sa nu raspundeti la vreo intrebare secreta sau ceva, va sti categoric tot ce trimiteti pe facebook. Asa ca nu.

Kaspersky avem si detalii tehnice?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Virusi pe Facebook

  1. E la mintea cocsului ca nu accepti instalarea unui program de care nu stii nimic. daca se termina in .exe si tu nu ai cautat asa ceva e vremea sa apesi cu increderea pe cancel. Bine ca ai scris, poate unii nu stiu asta .

  2. Era o vreme cand tot primeam mesaje pe messenger cu un link catre niste poze care se terminau in .exe. A trebuit sa imi conving multi prieteni sa isi scaneze calculatorul sau sa ma stearga din lista de prieteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.