home to blog Viral! Bubu si blogul lui Zoso

Viral! Bubu si blogul lui Zoso

Intai povestea. Bubu, montanul Ancai, sau pisica cum vreti sa ii spuneti a invatzat foarte multe despre calculatoare si web 2.0 de la noi. Drept urmare Bubu stie sa se suie pe calculator si sa-l stinga. Adica se duce … miroase butonul de power si apasa pe el si tine apasat pana calculatorul face clantz, drept urmare s-a stins. Dupa care Bubu se da jos si vine la mine … miorlau.
Sau atunci cand nu-l bag in seama si tv tunnerul e in full screen se urca pe tastatura si apasa sagetile pana cand schimba programele pe ceva care sa  ii placa lui. Prefera Discovery, Protv, sau HBO.
Eh, in schimb daca-l enervez … se duce glontz la usa, acolo unde am o mufa la cablul tv … si trage de mufa aia numai asa cat sa ma oftice pe mine ca ma lasa fara cablu, dupa care  iar … miorlau.

Azi Anca statea sa citeasca bloguri. Bubu l-a vazut pe Zoso si s-a dus glontz la el … ce s-a intamplat …

Viral ! Bubu si blogul lui zoso
Vezi mai multe video din Divertisment »

Bag picioarele … eu NU cumpar alt laptop !

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

21 thoughts on “Viral! Bubu si blogul lui Zoso

  1. Piticule,da-mi si mie nr de telefon al lui Bubu.Am o pisica si vreau neaparat sa o imperechez cu cel mai tare motan din industria IT.

    Si mi se pare normal sa fie “tata lor”.ca doar sta toata ziua pe linga Piticu,acest Mafalda al blogului si hiperspatiului.

    daca citesti AC,nu ar trebui sa stergi acest post

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: