home to blog Vinul Catavencu SERIOUSLY RED

Vinul Catavencu SERIOUSLY RED

Am primit o sticla de vin ce aniverseaza numarul 1000 al publicatiei Catavencu. Pentru o publicatie sa ajunga la numarul 1000 in aceasta perioada e un lucru de laudat. Mai ales pentru atat de incercatul Catavencu. Care, pe bune, de multi ani de zile se mentine in topul preferintelor oamenilor destepti. De asta si vinul vine insotit de o nota explicativa pe post de instructiuni de folosire.

Eu sunt mandru si profund recunoscator pentru ca am primit sticla cu numarul 44, din 500.  Va trece la loc de cinste. Ocazie prin care trebuie sa-l salut pe angajatul ala care mi-a dat unfriend pe Facebook, ma intreb de ce ma avea la prieteni.

 

Vreti si voi vin din asta?  Am inteles ca are niste oferte la stoc redus prin Real, ceva de genul. Nu stiu exact, se da pe sub mana, cu semnatura si cunostinte. Cica se bea numai dupa ce il tii vreo doi ani si-l admiri. Sau la numarul 1.500 il vinzi inapoi, pe bani buni.

 

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Vinul Catavencu SERIOUSLY RED

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.