home to blog Vine vacanta, radare pe sosele

Vine vacanta, radare pe sosele

Tot incerc sa ajung la F64 sa-mi iau o nenorocita de ventuza pentru camera masinii si nu reusesc sa-mi gasesc timp. Asta se traduce prin comoditate, plus localizarea imposibila a magazinului, daca erau in mall mai ziceam. Pe langa asta ma foarte chinui sa strang de bani.

Si totusi as avea nevoie. Se pare ca politia rutiera a pornit o actiune fara precedent pentru amendarea bizonilor din trafic. De altfel numai saptamana trecuta, in fiecare seara au fost 6 (sase) radare pe Kiseleff. Adica treceai de unul, daca scapai dadeai in celalalt. Politia zice ca va lupta si impotriva taximetristilor, pe care ii considera vinovati pentru toata harababura asta din trafic. Acum eu ma bucur ca  nu pot depasi 180 la ora, ca sa nu imi suspende permisul pe autostrada, dar nici in localitati nu e de ignorat. Nu stii unde te asteapta radarul, iar astia le pun in cele mai nesimtite locatii. In fata PSD pe Kiseleff, la Casa Pesei si in fata palatului lui Gigi Becali (va iau aici si din fata si din spate).

Politia anunta ca toata campania asta va dura 3 luni. Adica fix cat toata distractia de la mare, cat toata lumea e in concedii si se va plimba cu masina, pentru ca n-are cu ce altceva.

Asa ca … sa va urez drum bun?

8 thoughts on “Vine vacanta, radare pe sosele

  1. Pritene, eu am statie : ) La drumurile lungi nu-mi e frica de radare si de cascadele lor. In oras in schimb, e mai naspa, ca nu folosesc statia…

  2. Nu obisnuiesc sa injur in trafic. Si totusi, am o… injuratura, sa-i zicem, pentru aia care, cand trec pe langa mine, simt ca ma zboara cu tot cu masina: “Lua-te-ar radaru’!”
    Cred ca astfel de campanii, ale politiei, ar trebui facute non-stop, nu doar trei luni pe an si nu doar in afara oraselor.
    Sa se dea, pe banda, amenzi si puncte si sa se ia carnete – si sa existe pedepse pe bune pentru politistii spagari. Stiu ca ar trebui sa am grija ce-mi doresc, pentri ca s-ar putea sa ma “pocneasca” si pe mine. Dar, uneori, e nevoie sa ni se faca bine cu forta.

  3. Ca sunt radare nu am nimic impotriva. Dar faptul ca dupa Constanta toate satele au limita de viteza de 50 km/h nu poate decat sa ma enerveze la culme. Cum nu s-au gandit sa ridice restrictia la 70 km/h? cu ce este mai smecher orasul Murfatlar/Basarab decat Eforie, Agigea, Lazu ….(exceptand ca acolo s-a nascut Basescu) . Probabil ca singura explicatie este faptul ca vor sa amendeze cati mai multi fraieri care se plictisesc sa mearga cu 59 la ora in oras! Naspa

  4. Ca de obicei, hai sa nu respectam nici o conduita ca asa zic bleoagarii. Ba, in Franta, in Spania, in Germania de ce se pot duce aia cu 50 in localitate numai noi nu? Da-i cu 100 in Bucale si revolta-te ca sunt 6(sase) radare. Ar trebui sa fie 50. Ii numa’ vina noastra ca suntem asa de stupizi incat nu ne putem face autostrazi! Sau sa fluidizam traficu’. Sau ca daca e congestie (asa cum se poate intampla oriunde in lume) trebe sa fim dobitoci. Ii numai vina noastra! Asa ca luati-va dupa bloagheri si calcati-o. Sper s ava prinda al 7-lea radar 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.