home to blog Vine politia

Vine politia

Asta e un nou serial de la PROTV. E frumos realizat, mai ales ca nu se vad pe ecranele 4:3 toate elementele de imagine.

Da bine Gyuri Pascu in orice rol ar juca el, mai ales aici cand se lamenteaza si se plange de orice. Si parca e mult prea mult realizat decorul ala de la birourile politistilor. Ne fac sa credem ca aceste organe chiar sunt misto si isi fac treaba cum trebuie. Asta pana la un punct, atunci cand fictiunea se rupe de realitate. De ce trebuie sa vedem la televizor un film cu politisti romani care fac si dreg, stiu sa spuna Do not move motherfucker, sau freeze, sau this is da police … cand in realitate se intampla de fapt … asa ceva.
19 thoughts on “Vine politia

 1. Marshall, esti general sau ai alt motiv sa te numesti asa? ne-ai cam aliniat ;)). Dar ai dreptate.
  Cred ca e o armata de oameni in priza continuu, ca sa iasa chiar si asa. Ma uitam la episodul 2 si am vazut plasamente la produse mai degraba pentru toti oamenii: suc si vin, adica buget corespunzator. Pe la politistele de afara, apar costume, whisky,elicoptere.
  Uite, la Vine politia, doar Malaele apare cu un suv.
  Dar pe de alta parte Pro-ul/ producatorul vinde acum formate difuzate deja la romani in tari mai dezvoltate decat Romania – Cehia.
  Acum, revenind la personaje, care e preferatul tau? Intrigile ti se par perfect romanesti?

 2. Care e preferatul meu ? nici unul sincer. Nu am un personaj preferat , sau sa zic ca ma reprezinta. Toti in ansablu fac umorul, si filmul , mai degraba. Intrigile? Clar nu sunt total romanesti , dar pana la urma mai iei de ici , de colo, ceva ce-a mers la altii, testezi sa vezi daca merg si la tine pe piata. Mi se pare foarte ok ca se testeaza seriale spaniole pe piata romaneasca, poate merg, poate nu, dar nu vei stii niciodata pana nu incerci. Asta nu inseamna ca o sa aiba mega succes aici ca a avut si acolo, dar poate publicului place. totusi…

  Anyway, eu le urez succes oamenilor astora, macar ei isi dau silinta sa faca ceva, nu ca altii care decat comenteaza si baga strambe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.