home to blog Victime colaterale

Victime colaterale

Murgeanu a fost mai destept decat Videanu. De asta nu l-au lasat sa candideze la primaria generala.  I-au facut o campanie proasta si a pierdut. N-avea cum sa castige in fata lui Chiliman, ala chiar a facut ceva pentru sectorul 1. Cel putin … au trecut 6 luni de cand s-a reabilitat parcul de la Piata Presei. Nu s-au spart bancile. E remarcabil.

Blaga la generala …  hai sa fim seriosi. El era bun ca ministru de interne, pe vremea cand era mai tanar si mai voios, acuma dadea impresia unui om care nu poate sa care doua plase de la piata acasa fara sa aibe probleme de sanatate.

Cristian Diaconescu? Alt om care a fost obligat sa candideze. A venit si a plecat asa cum a venit, fara nimic. De ce l-au ales pe el? Pentru ca au fost PSD-istii atat de ipocriti incat sa nu-l aleaga pe Oprescu.

Bodu? Mai bine candida independent. Parea mai de gasca
Astia’s oameni ai caror cariera politica s-a cam incheiat.

O alta analiza a Ancai: Ştim că sectorul 1 e mai bogat, dar chiar aşa în 4 să ne lăsaţi cu şpăgarul gras al lui Voiculescu?!

7 thoughts on “Victime colaterale

 1. Geoana a iesit ieri la rampa sa felicite succesul social democrat din capitala. Diaconescu nu a fost un candidat prost asa cum nici Oprescu nu a fost o greseala regretabila. Ieri seara primaria capitalei a fost castigata de psd, cu sau fara independenta lui oprescu.

  Ma rog, nu ca ar fi fost celalalt mai breaz dar macar avea sforari mai decenti….

  A jucat-o bine ilici, i-au facut scoala buna la Москва́

 2. Lasa ca si de Oprescu au zis de cateva ori in trecut ca si-a incheiat cariera politica si n-a prea fost asa.

  Iar la Anca… Am citit alea 14 randuri, unde e analiza ? 🙂 Ma asteptam la un articol mai amplu, si chiar eram curios – n-am avut prea mult timp zilele astea si am ramas in urma cu ce se mai intampla prin politica.

  PS: Editeaza, ca ai un “i” in plus aici: “oameni ai caror”

 3. Asta cu Blaga bun de ministru de interne este scoasa de politaii care si-au tras case in mod ilegal pe preturi de nimic sub protectia si cu intelegerea de atunci a Marelui Vames. Si tot cel era pus sa conduca pe oamenii legii si-a protapit nevasta intr-un post pentru care nu avea pregatirea necesara, deci tot ilegal.

 4. Alexander W, la mine e un post personal. Nu cred că lumea vrea să citească la mine pe blog ştiri sau analize pe care oricum le găseşte în presă 😛

 5. Cred ca ai o viziune gresita despre sectorul 1 in epoca lui Chiliman. Nu se simte mare lucru. Parcul de la Casa Presei a fost o realizat prin sponsorizarea unor companii. Curatenia din sector cam lasa de dorit. Asa ca fi mai atent la etichete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.