home fotoblog Viata de jurnalist

Viata de jurnalist

Zi de zi in mijlocul evenimentelor incercand sa fii primul ce afla o stire, sa fii primul ce afla un raspuns de la altii.

Si te lovesti de pusti … pe care i-ai invatat sa zica …. ” cat  ne dati ca sa vorbim la televizor? “

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Viata de jurnalist

 1. Prea multa importanta le dai astora.. Prea multa lume vorbeste de jurnalisti si copywriteri de parca astia ar fi uleiul din motorul lumii noastre. Sa fim seriosi. Este o meserie ca oricare alta. Exista casieri, exista vatmani, exista profesori, si-asa mai departe. Nu jurnalistii si publicitarii fac lumea sa se invarta.
  Si sincer, nu-mi vin in minte nici macar trei lucruri concrete pentru care sa le spun in mintea mea un “Multumesc” jurnalistilor nostri. Off, daca ar sti si ei cat de mult nu conteaza multe dintre bla-bla-urile lor.

  Da, informatia e importanta, dar nu informatia de genul “In orasul X, din judetul Y, Ana are mere” sau “Agentia France Presse relateaza […]”.

  Nu asa se ajunge la stele 🙂

 2. eu gaseam si adulti care imi ziceau asta.
  le raspundeam simplu: te dau la tvr sau la pro tv. tu ar trebui sa-mi dai mie… 🙂
  just kidding. nu am avut si nu am obiceiuri d-astea.
  cel mai bine e sa-i ignori. daca unu nu vrea sa vorbeasca in fata camerei, intotdeauna vei gasi alte 2 persoane dispuse sa o faca…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.