home Telenovela Vecina Vecinii mei …

Vecinii mei …

Sunt niste oameni deosebiti. Eu ii vad in fiecare zi, sper ca ei se fac ca nu ma vad pe mine.

Tipul din fata are copil se plimba cu el prin casa toata seara. Ma intreb daca in casa e mai racoare decat afara, sau daca in casa e mai relaxant sa te plimbi cu copilul decat afara.
Sub el sta un tip care umbla in pielea goala prin casa. Pe langa el mai locuiesc acolo si partenera sa si mama partenerei. Tipul se pare ca se simte bine.
Vecina mea are o masina de spalat interesanta. De fiecare data de cate ori spala ori se cutremura blocul de zici ca e cutremur, ori ma gandesc ca a venit iar cu pikamerul acasa si incearca sa isi largeasca bucataria.

Eu nu vorbesc decat cu doi vecini din blocul asta, ah si cu administratorul cand platesc intretinerea. Unul din vecini stie parola mea de wireless, eu nu o stiu. 🙂

Odata vecina mea mi-a scos siguranta dee la curent, n-a nimerit-o pe a ei. Am iesit la ea sa ii explic ca lucram la ceva pe net, am finalizat prin a-i spune ce e ala un calculator si ca oamenii mai au asa ceva si acasa.

Sunt eu rau?

7 thoughts on “Vecinii mei …

  1. din ciclu: “fa orice si muta-te la casa!” ne-ai prezentat articolul de mai sus. Cred ca 80% dintre noi avem cel putin un vecin ciudat sau o istorisire legata de cei care stau pe scara noastra

  2. pune si tu o eticheta cu numele ei pe siguranta ei, ca sa ai liniste, si ia-ti o data un UPS.. in loc sa te duci de 3 ori la Cafeneaua Actorilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: