home Telenovela Vecina Vecini de treaba

Vecini de treaba

Nea primarul asta de la 4, Inimaroiu, si-a pus un banner electoral la mine pe strada. Banner din ala de se intinde de la un stalp la altul.

Un lucru bun de altfel, dar taxat corespunzator de catre vecini.  Adica la o zi dupa ce a tronat pe mijlocul strazii, subit s-a taiat franghia ce-l tinea. Drept urmare atarna acum pe langa stalp, pe strada, calcat in picioare de oricine.

Sa nu aud ca sunt alte partide care i-au dat bannerul jos. Nu de alta dar a strans destula ura din partea vecinilor deranjati de lucrarile electorale.

4 thoughts on “Vecini de treaba

  1. sa-mi bag si eu ceva in campania lor…si la mine in zona (Covasna) au bagat 2 din alea cu inimaroiu : una pe o alee cum vii dinspre cultural si alta in parculetul din spatele pietei,prinse intre copaci….cred ca pana maine dispar :))

  2. ce tupeu are dilimaroiu asta. mi-ar fi rusine sa mai candidez daca-s fi fost in locul lui. in fata la spiru, la aparatorii patriei, sunt 3 prisme: una mare a unuia de la pnl, una un pic mai mica a lui piedone si una a lu’ inimaroiu care e mica mica fata de cele doua:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.