home to blog Vasluienii protesteaza ca sa nu le descopere depozitele de alcool

Vasluienii protesteaza ca sa nu le descopere depozitele de alcool

Stim cu totii cum este la Vaslui. Presa a relatat pe larg aspecte din viata lor: 1,2,3,4,5. Chiar si eu am fost pe acolo si am descoperit urme ale civilizatiei sub forma de asflalt. Apropo, au mai asfaltat ceva de acum 2 ani? Asa incat nu e de mirare.

Daca luam spre exemplu articolul care zice ca Fenomenele stranii din Galaţi, provocate de vasluieni! Au săpat pe sub pământ ca să ajungă la crame, atunci nu putem decat sa credem ca totul e o joaca de-a soarecele si pisica.

Serios acum, doua aspecte am retinut de ieri. Terenul unde se pune sonda e a unei persoane fizice, deci nu al comunei. Bun asa. Pe de alta parte, prefectul a fost de acord cu asta. Asa ca la ce scandal acolo? La ce proteste? Te duci sa ii rupi capul prefectului daca nu iti convine ceva. Ca ala raspunde.

Si mai serios acum. Vasluiul e cel mai sarac din UE. Felicitari ca sa zic asa. Dar nu putem sa nu ii remarcam pe cei care opresc apa cu un tarus, cei care se suie in pomi in chiloti, pe cei care isi violeaza fetele, pe cei care isi omoara prietenii de alcool sau cei memorabili care rad de pompierii care au venit sa le desfunde ulita ca ei nu sunt in stare.
Update: Da, la Vaslui sunt si aia care isi taie mama si unchiul pentru ca acestia rezista mai mult la bautura. Multu Bogdan.

Nii ma de aici!

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Vasluienii protesteaza ca sa nu le descopere depozitele de alcool

  1. Daca este o gluma, sa stii ca este o gluma proasta. Nu meriti nici macar sa fii jignit. Nu poti sa desconsideri in asa hal o regiune a Romaniei. Unii oameni sunt ei insisi de vina pentru ca sunt saraci lipiti pamantului, numai ca Vasluiul datoreaza acest fapt tuturor conducatorilor din ultimii 70 de ani.
    Nu imi racesc gura, banuiesc ca nu te afecteaza nicio alta parere. Pacat. De fapt, pacat ca existi.

  2. Uita-te putin in oglinda si repeta vorbele de la sfarsitul textului tau. Ti se potrivesc! Sunt cuvinte de batjocura la adresa unor oameni care ti-au intregit candva tara, dar pe care tu si multi altii, i-ati desconsiderat si umilit intr-una. Iresponsabili care nu au facut nimic pentru tara, pentru interesul si demnitatea unui neam si iresponsabili ca tine care persifleaza cu aer de snob o regiune si oamenii sai. Esti parte din motivele care au dus la unele comportamente ale acelor oameni, esti parte care au dus catre o viata a lor in saracie, esti parte a celor ipocriti, esti parte a perpetuarii acestor lucruri. Eu n-am niciun regret sa-ti zic RUSINE, dar sper (inca) ca la un moment dat sa simti si rusinea si regretul de a fi gandit si actionat in felul asta.

  3. Tu.. după ce postezi un asemenea articol pe blog poți să te pui seara cu capul pe pernă și să dormi liniștit? Nu ți-e așa oarecum.. să vorbești într-un asemenea hal despre o regiune a României? … Cum spunea Răzvan mai sus… nu meriți să fi jignit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.