home to blog Vanatoarea de vampiri

Vanatoarea de vampiri

Diseara e Halloween. O sarbatoare pagana, chiar satanista dupa cum spun unii, dar care atrage venituri mari pentru baruri, petreceri tematice si oameni dornici de sperieturi.  Halloween e doar o petrecere tematica. Asta ca sa iesim din sfera tampita a presupunerilor religioase sau ce se mai vorbea zilele astea la televizor.

 

Pana una alta diseara o sa am o surpriza pentru voi, un articol programat, daca imi va functiona corect scriptul ala de publicat articole. Ca nu l-am mai folosit de foarte mult timp.

Pana atunci, diseara mergem la vanatoare de vampiri. Drept urmare daca va imbracati in vampiri in seara asta, la petrecerile din Centrul Vechi, noi o sa exorcizam vampirii pe care ii intalnim cu sos glen. Si o sa fie fun. Inteleg de la Dascalescu ca avem si o trusa pentru asa ceva.

Pana una alta, dupamasa, la KFC, intre orele 17-18, la orice restaurant KFC din tara, primesti gratis 3 aripioare picante si un sos glen, asta doar daca vii deghizat in vampir.

Pana duminica, pe pagina de facebook KFC, exista o aplicatie in care puteti sa va faceti varianta voastra de groaza sau a prietenilor, puteti castiga unul din cele 20 de premii a cate 4 meniuri de 5 Hot Wings, o portie medie de cartofi prajiti, o racoritoare la 0,4 l si un sos de usturoi.

Untitled

O da, voi rade. Deci daca diseara sunteti la vreo petrecere si ma auziti razand, hai sa bem un shot.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One thought on “Vanatoarea de vampiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: