home to blog Valentin Luca, preferatul meu la Romanii au Talent

Valentin Luca, preferatul meu la Romanii au Talent

Omul asta chiar stie sa faca show. Si as vrea sa merg la una din petrecerile lui, asta daca le anunta pe pagina oficiala de Facebook sau daca gasesc timp. Asta pentru ca in fata camerelor de filmat nu a apucat sa arate tot ce poate. Iar o bautura preparata in asemenea stil nu poate fi decat buna.
Si oricum ar fi, orice ar face, omul asta ne-a binedispus de fiecare data de cate ori a dat cu sticla si cu paharul, avand o poveste in spatele fiecarui cocktail. Asa cum zicea si el, investitia a meritat.

Voua cine v-a placut?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Valentin Luca, preferatul meu la Romanii au Talent

  1. este genial !! un scump. nu inteleg de ce sunt atatea discutii dupa ce a castigat adrian tutu,bravo lui,daca voturile l-au avantajat asta este,numai castigam nimic daca dam dovada de spirit de tarani. Asta este,toti au fost talentati si sigur vor ajunge departe . Felicitari lor,si bineinteles lui Valentin !! esti cel mai taree 🙂

  2. Am vazut pe alte bloguri comentarii pline de ura si niste teorii mai ceva ca cele ca au ajuns oamenii pe Luna sau nu . Chiar nu putem sa acceptam ca a castigat si altcineva inafara preferatului personal ? Avem o mentalitate de gradinitia :)) .
    Ascul hh/rap si alte derivate de mai bine de 14 ani deci chiar pot sa imi dau seama cat de slab a fost tutu in comparatie cu alti artisti care sunt total necunoscuti pentru majoritatea Romanilor , dar daca el a placut publicului bravo lui , a facut ce ii place si a reusit sa castige .

    Preferatul meu personal este tot Valentin Luca si cred ca am revazut de zeci de ori numerele sale din preselectie si semifinale , este magic!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: