home to blog Va hotarati de ce autostrada va apucati?

Va hotarati de ce autostrada va apucati?

Nu mai devreme de cateva zile, anticipam eu ca anul asta nu se va construi nici un fel de autostrada.

Azi a veni si confirmarea. in schimb ce e mai trist, e ca astia chiar habar n-au pe ce lume traiesc. In loc sa se apuce de un lucru si sa-l termine macar pe ala, astia se apuca de toate, ca sa aiba de unde incepe. Altfel nu-mi explic cand a aparut in peisaj autostrada Pitesti – Sibiu, atat timp cat pe acolo trecea la un moment dat o cale ferata de mare viteza, in curs de electrificare, care a fost furata la inceputul anilor 90.

Si eu tot nu inteleg, cum va fi prioritar tronsonul de autostrada Pitesti – Sibiu, cand deja se lucreaza la autostrada Transilvania sau la aia cu Moara Vasliei. Sau de ce naiba s-a mai spart dealul in care se opreste A2, daca lucrarile nu vor continua. Si cum dracu sa se planga Berceanu ca nu sunt bani, daca ei nu sunt in stare sa ii atraga pe cei de la Uniunea Europeana. Ce vor sa ma duc eu sa le scriu proiectele?

Si eu cred ca am uitat sa amintesc o autostrada aici.

2 thoughts on “Va hotarati de ce autostrada va apucati?

  1. Autostrazi? Pentru ce? Basescu a zis ca turismul se face cu avionul, cu alte cuvinte nu ne trebuie decat o strada mai larga catre aeroport ca sa zburam cu totii pe Valea Prahovei, Bucovina, Maramures, putin prin Banat si Moldova si o mica escala pe Litoral. Zbor placut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.