home to blog Va grabiti toti

Va grabiti toti

TOATA presa s-a grabit sa comenteze despre deschiderea jocurilor olimpice din China. Si asta fara macar sa se documenteze putin.

1. Focurile de artificii. Intr-adevar, nu toate focurile de artificii vazute la TV au fost reale.  Cateva dintre ele au fost efecte cinematografice anuntate de catre organizatorii chinezi. Pentru cei care au urmarit deschiderea jocurilor olimpice la NBC a fost spus  si explicat acolo in momentul in care a rulat clipul.

2. Cantecul fetitei care “a cucerit inimile tuturor” a fost interpretat de altcineva. Bineinteles, se practica peste tot  ca in spatele unui om ce arata foarte bine sa fie altcineva care sa ii sustina alte calitati.

3. Si daca ziceti ceva de ecranul albastru vazut pe unul din proiectoarele de pe stadion … pai chinezarii ce sa le ceri? :))

11 thoughts on “Va grabiti toti

 1. Eu unu nu prea am vrut sa-i critic…ca daca stau sa ma gandesc…Romania nu este in stare nici macar un meci de fotbal sa-l organizeze calumea. Totusi sa pacalesti 3 miliarde de oameni…e putin cu obrazul gros…ca de porc aasa

 2. Pai n-ai vazut ce urata era fetita a carei voce s-a auzit? Plus ca “The reason was for the national interest!” said Chen Qigang, the ceremony’s musical director!
  Crezi ca daca se tinea olimpiada la noi, il puneau pe Zoso pe scena? 🙂

 3. Avem si noi asemenea obiceiuri…
  – pus politai pe strazi ca sa se circule NORMAL (la summint)
  – pavat strazi de ochii lumii (alegeri)
  – “imprumutat” masinile de pompieri ale altui oras (cand venea ministrul in vizita)
  Si n-ar fi exclus vreo pipitza alde Delia Matache sa fie pusa la inaintare in deschiderea muzicala a unui eveniment, strict din motive estetice (cu toate ca-i cam folosita acum…).
  Dar parca mai degraba ar canta “cineva”… :ooof viatza meaaa!”…

 4. Hai lasa ca cu toate astea a fost foarte frumos…. de ce nu vorbesti de sincronizare de exemplu, de numarul mare de oameni care au participat. Preferai sa fie deschiderea la americani si sa vedem o ora de reclame la KFC si Cola?

 5. mie mi s-a parut foarte ok toata treaba. n-au pacalit pe nimeni. doar au oferit un spectacol grandios pentru televizor si unul mai putin spectaculos pentru cei de pe stadion.
  wtf?! a fost spectacol? a fost. ce ne mai cacam atat pe noi ca au folosit “trucaje”? foarte frumos…

 6. @trainspot: adevarat,aia care au dat bani sa aibe locuri acolo,au vazut ceva mai urat. Noi, care dam 30ron pe cablu TV, vedem ceva mai frumos.
  E ca la open-source:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.