home to blog V-am zis eu

V-am zis eu

Eu sunt omul care merge pana in panzele albe, ala care moare cu ei de gat atunci cand am dreptate. Si de obicei fac numai chestii pe care le dovedesc, iar atunci cand stiu ca am dreptate urasc sa vin si sa spun dupa v-am zis eu.

Asa si aici. A venit Stefan si a scos cifre concludente. Eu nu pot decat sa zic ca v-am zis eu. Deci, ce mai asteptati? Sunteti lenesi sau cum?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “V-am zis eu

  1. De precizat ca eu acel total l-am facut ca pentru concurs , adica 1 produs din fiecare insa nu stiu cata lume ar pleca doar cu o sticla de apa sau doar cu o cutie de bomboane care sunt 8 lei in loc de 18 . De apreciat din punctul meu de vedere este ca produsele la reducere sunt lucruri pe care le folosesti zilnic nu e ca si cum ti-ar face reducere la o lenjerie de pat care oricum nu aveai nevoie de ea . Prima data am plecat cu ideea sa scot macar diferenta de benzina pana acolo , dar cand am ajuns acasa si am socotit diferenta am vazut ca am scos benzina de cumparaturi + inca 3 zile de mers la serviciu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.