home to blog V-am spus eu?

V-am spus eu?

campanie inimaroiu

A venit Inimaroiu sa ceara acum, sa zica ca a inceput sa modernizeze sectorul si hai sa-l mai votam o data. Pai de asta s-au facut miscarile de trupe abia dupa iarna anului asta. Ca sa poata sa dea vina ca n-a avut  timp si sa vina la cershit de voturi.

Dar …

sectorul 4 blestemat

Au aparut si altii, care nu isi dau numele si dau vina pe el, spun ca e sectorul blestemat, ca uite ca aia fura. Ma mira ca nu zic pe cine sa votam. Atunci, ce facem? Mergem sa ne dam foc toti in grup in Piata Victoriei?

4 thoughts on “V-am spus eu?

  1. Are mare dreptate când spune că lucrurile bune trebuie continuate. Iar un lucru bun (şi cred că sunt în asentimentul majorităţii) va fi plecarea lui de la primărie.

  2. Observ ca nu te feresti sa spui lucrurilor pe nume. Sunt curios in schimb daca ti s-a intamplat pana acum sa ti se faca presiuni sa stergi/modifici un articol incomod. Oradeanul stie de ce intreb chestia asta…

  3. mda
    Io zic aca un primar tre sa aiba deja banu facut pt ca altfel tentatia de furt e mare.

    Toti pacalicii astia care au fost au fost niste batai de joc. Mihalache era bun la desen da’ cam atit. Era un mic dictator prin scoala si probabil ca dadea bine si la partidul unic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.