home to blog Ursul (2011)

Ursul (2011)

De fiecare data de cate ori aud de un film romanesc ma uit cu reticenta si ma gandesc ca are sanse sa nu fie bun sa nu ma emotioneze, sa nu ma faca sa spun ca merita sa ma uit la el. Nu acelasi lucru pot sa zic despre Ursul. Filmul e magic. E misto, e bun de vazut, are talc, are poveste, are acel lucru care te face sa zici nah ma ca a fost misto filmul. Lui Chisu i-a iesit, iar actorii sunt cei care fac filmul sa fie frumos. Si atmosfera din film si povestea iti dau acel ceva astfel incat sa pleci de la film multumit si cu aerul de fericire specific.

Am fost in proiectia in aer liber din Piata Unirii din Cluj-Napoca. No si sa vezi filmul alaturi de clujeni, in aer liber, cu berea in mana, sa auzi cum reactioneaza publicul e priceless. Vorba lui DragosMone.

Si nici ploaia care a inceput spre final nu i-a speriat si nici nu i-a facut pe spectatori sa plece. Iar Piata Unirii a fost neincapatoare pentru cei care au dorit sa vada filmul romanesc, comedia anului.

Recomandare de vizualizare: cinema sau acasa dupa o zi de munca.

Link

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Ursul (2011)

  1. Zi adresa ca am eu un prieten la gradina zoologica si rezolvam? Vrei sa vezi un urs sau o ursoaica?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: