home to blog Urban Soup Night

Urban Soup Night

Daca in seara asta ati avut chef de o supa calda si buna, afara, trebuia sa fi venit in parcul Tineretului. Astfel aveati ocazia sa donati pentru compartimentul de terapie intensiva nou-nascuti al spitalului “Grigore Alexandrescu”.

Cei care au fost au fost cei care conteaza, multa lume de pe twitter, o groaza de oameni de pe strada, curiosi si nu numai. De altfel am avut parte si de o “licitatie” pentru o supa care s-a dat pe suma de 100 de lei.

Si dupa treaba cu supele ne-am dat in masinute, dupa care fiecare in planurile lui, care la concert, care la meci, care la Vama Veche. Dar a meritat, atat supa, cat si seara cat si bucatarul.

#urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park #urbansoupnights bucharest tineretului park

Doneaza cat vrei tu in contul RO54RNCB0072049707680001 deschis la BCR pentru Fundaţia Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”

14 thoughts on “Urban Soup Night

  1. (jane de la urban soup night, diferita de jane de mai sus)

    Frumoase poze, pacat ca nu-s mai multe. Ultima saptamana, mai ales a doua jumatate, a fost un adevarat tur de forta. Ma bucur insa ca reactiile sunt pe masura. Intotdeauna se poate mai bine, data viitoare sper sa dispara din problemele intampinate acum, insa eu sunt de parere ca ne-am descurcat onorabil. Cu ajutorul multor oameni, carora le multumesc din suflet. Iar trupa Irish Way ne-au uns pe suflet cu dansurile lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.