home to blog UPC – Astral filtreaza IP-uri pe criterii politice

UPC – Astral filtreaza IP-uri pe criterii politice

Am avut in seara asta la Realitatea o emisiune de mare angajament politic. N-ar fi fost o problema daca nu ar fi picat situl realitatea.net. De fapt nici daca pica nu era o problema ca exista lucruri care se mai intampla, problema a revenit atat timp cat pagina nu se incarca de pe anumite conexiuni UPC.

Mai mult, daca pagina realitatea.net nu merge, adica IP-ul ala nu poate fi accesat, atunci cum dracu celelalte IP-uri din jur si celelalte situri functioneaza corespunzator?

In rest toti ceilalti furnizori de internet ajung la adresa dorita.

Acuma ce sa inteleg eu de aici? Ca alora de la UPC nu le place de Vadim? Sau nu le place de Vacaroiu, de Boureanu? Pe cine n-au vrut ca sa voteze lumea? Mai mult cine da comenzi politice in internetul romanesc? E bine de stiut ca vom putea vedea pagini intregi cu votati xulescu, sau ca vom putea citi numai ce dicteaza puterea. Si nu pentru ca internetul n-ar fi liber, pentru ca este, ci pentru ca doar anumiti furnizori de servicii sunt controlati politic si nu numai.

Si poza pentru confirmare.

tracert realitatea

17 thoughts on “UPC – Astral filtreaza IP-uri pe criterii politice

  1. nu cred ca vreunul din ISP-isti si-ar risca businessul prin filtrarea anumitor site-uri, ar pierde mai mult decat ar castiga, sa nu dam in paranoia 🙂

  2. Dupa traceroute-ul care l-ai postat se pare ca iesi prin clicknet, asadar daca la restul providerilor a fost ok, de ce sa fi filtrat upc-istii situ catre rtl ?

  3. Repede ati sarit pe considerente politice !

    Pacat de blog , ca se scriu numai prostii

    Inainte sa vorbiti ar fi bine sa va documentati ceausistilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.