home to blog Unii invata de la intalniri de genul asta

Unii invata de la intalniri de genul asta

Insa invata intr-un mod gresit. Adica nu poti ca sa ceri ca maine sa ti se intample ce ai vazut azi la o intalnire de genul asta ca nu se poate. Blogul asta a crescut in 3 ani de zile. Si nu a crescut brusc, in schimb a crescut cu investitii constante … de timp, bani si alte resurse. Investitii pe care as vrea sa zic ca mi le-am amortizat, dar in fiecare zi apare cate o chestie noua, pentru ca netul e foarte dinamic si se schimba in continuu, iar daca vrei sa fii in top, trebuie sa muncesti.

12 thoughts on “Unii invata de la intalniri de genul asta

 1. Am observat că există valuri de spammeri pe bloguri. Sunt un fel de trolli muncitori, pentru că stau oamenii să dea “paste” la acelaşi text pe sute de bloguri, doar-doar… Mă întreb dacă ei le selectează sau aruncă pur şi simplu în stînga şi în dreapta.

  O corectură mică: “să fii” în loc de “să fi”.

 2. Piticule, tu scrii pentru bani sau din pasiune? Câştigi ceva din scris?

  Ideea e că dacă scrii din pasiune n-are aşa mare importanţă numărul de vizitatori.

 3. Ceva nu înţeleg eu,ce aveţi voi impotriva celor care ascultă manele?(aici ma refer la cei care au lasat comment la acest articol,nici de cum la piticu)
  Este un gen muzical,fiecare asculta ceea ce ii place,nu cred ca maneaua inseamna incultura neaparat…Nu sunt vre-un manelar sau manelist (cum vreti voi) ascult orice fel de muzica de la manele pana la rock,nu am nimic cu nimeni,dar nu vad rostul accestor commentari aiurea.
  @sorin: nu cred ca daca e cineva manelist e neaparat si spammer

 4. @twi

  Lasa-ma sa te contrazic, daca scrii din pasiune ar trebui sa conteze foarte mult cati oameni iti vad arta. Cand scrii din pasiune, inseamna ca vrei sa impartasesti cu oameni, cu cat mai multi oameni, ce ai asternut pe blog. Eu sunt adeptul ideii ca nu exista artist care sa nu-si doreasca sa-i fie recunoscuta creatia, si ala care zice ca nu e vrea asta o ascunde bine dar la un moment dat va iesi la iveala.

 5. @Ady: nu sunt un gen muzical. Sunt o emanaţie muzicală. Nu au nicio valoare în sine ca gen muzical. Apoi vorbim despre valoarea muzicală a manelelor, despre calitatea textelor, despre calitatea celor care le ascultă şi ajungem la concluzia că sunt câh.

 6. @Giuco: Nu am zis că nu are importanţă numărul de vizitatori. Am spus că are o mai mică importanţă şi că nu e nevoie să fii disperat după vizitatori.

  Poate scrie şi Piticu nişte materiale şi ne dezvălui din experienţa lui de blogger. Şi din viziunile lui asupra fenomenului.

 7. :)))ma amuza copios…v-a dat peste gura..!ai investit ani..3 ani si tot nu te ridici la un blog facut in cateva zile..nici tu nici tolo cu site-ul lui demn de nasa..:))nici nu stiam ca exista blogul dau..dar na…mai fac si eu trafic..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: