home to blog Unde ne adapostim in caz de razboi

Unde ne adapostim in caz de razboi

Teoretic la metrou. Acolo ar incapea vreo 130.000 de oameni. Si am putea avea sub pamant acolo, ca sobolanii apa, mancare, aer, diverse chestii ca sa putem rezista.

Practic …


 

Va zic eu ca vom descoperi peste vreo 30 de ani ca Bucurestiul mai e inca o data un etaj mai jos sub pamant si ca exista tunel in care circuli cu masina intre palatul Victoria, Casa Poporului si Cotroceni. Si chiar o autostrada.

Si eu tot stau si ma intreb daca mai exista sirene antiaeriene din Bucuresti si daca astea functioneaza.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Unde ne adapostim in caz de razboi

  1. Esti prea optimist. Vorbim totusi de Romania! In Timisoara au construit anul trecut doua buncare antiatomice, doar ca ele nu sunt pentru populatie, ci doar oficiali ai statului si documente!

  2. prin ’96-’97(nu mai stiu sigur) a fost facuta o simulare in caz razboi cand s-au pornit si sirenele, am avut una destul de aproape de blocul meu
    deci da avem sirene dar nu stiu daca dupa atatia ani inca mai functioneaza

  3. Mda…noi capitala europeana avem 5 magistrale mari si late si alea de pe vremea lui Ceausescu. Ce s-a construit in ultimii ani au fost maxim 10 statii noi…la noi progresul se misca in directie inversa, pe ce sa te bazezi?

  4. Mai exista sirene antiraid dar mai mult ca sigur o treime nu functioneaza .Au fost lasate pe blocuri doar pentru ca lenea este prea mare ca sa le repare sau sa le indeparteze macar!Plus ca nu e nevoie de un atac aerian ca sa fim distrusi…distrugerea a inceput deja din interiorul tarii,declansata de omuletii aceia pe care ii stim cu totii!Cel “pletos” si cel “inalt”

  5. Confirm informatia lui lupy. Nu aveam cum sa ratez un astfel de eveniment din moment ce stateam la etajul 7 iar mama ei de sirena era fix pe blocul de vis-s-vis [horror moments]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: