home to blog Unde iesim in Bucuresti?

Unde iesim in Bucuresti?

Ma, eu n-am mai iesit de ceva timp, nu ca as vrea sa fac ceva in acest sens, insa ma intreb inca daca in orasul asta mai sunt si terase placute, pe langa deja clasicele motoare, club a, sau alte locuri boeme.

Daca da, pe unde? 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Unde iesim in Bucuresti?

  1. daca vrei sa papa bun si bine si nu chiar exagerat ca pretzuri, mergi la THALIA in Bucuresti, str.Cuza Voda 147, in zona Sincai-Tineretului. sau la oricare Louisenhofen (eu am mers in zona de la intersectia Traian cu Pache). Iar daca vrei doar o seara placuta, cu intamplari interesante, mergi la ceainaria Serendipty, pe stradutza dintre Parcul Icoanei si Parcul Ioanid… vei fi surprins…

  2. Iesi la restaurantul Istria. Mananci peste , fructe de mare … chestii pescaresti. Preturile nu sunt exorbitante. Chiar se merita. Si cel putin nu mananci peste zilnic. Asa ca merita sa incerci. E pe victoriei in spate la bcr aproape de sensul giratoriu. Alte detalii nu iti pot da pt ca nu stiu strazile asa bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.