home to blog Unde e shpaga lui Remes

Unde e shpaga lui Remes

Si gata cu politica saptamana asta.

Pentru cei care n-au sesizat, shpaga e pe banner, in traditiile romanesti: caltabos, palinca si restaurantele din Dorobanti.
Poza se vede in  Militari, langa bannerul cu Stolo, strategic  amplasate.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Unde e shpaga lui Remes

  1. Deci, ai perfecta dreptate, totul e pe fata, trebuie doar sa stii sa citesti printre randuri, si sa observi! 😉

  2. Ba nene ne lasi cu razboaile astea intre partide? :)) Ce sa-ti spun, a luat un PNL-ist spaga; daca-ti spun ce prostii a facut PLD-istul de Stolojan pe unde a lucrat in anii ’90 si cati a tras in teapa, ma apuca batranetea..

    Ce e mai grav e ca si majoritatea oamenilor “pun botul” la ce vad pe ecran sau ce citesc in ziar.. De fapt e trist..

  3. pai a demonstrat ca e un om politic intreprinzator, un om de valoare al pnl-ului, descurcaret, tupeist, deci cu alte cuvinte escroc cu diploma care fura legal. cum poti altfel fara ca ministrul justitiei sa spuna public, fara sa pateasca nimic, ca ‘vezi ca te urmaresc astia’, cu un sef de cabinet care se face ca nu se intimpla de fapt nimic, cu un sef DNA care face publica o inregistrare frustrat ca legal nu mai poate face nimic – vezi http://www.mediafax.ro/blog/general/autodenunt/
    si cu tona de analisti de presa ce se chinuie sa il scoata pe Base vinovat si de asta, penibil, fara sa caute mai adinc, ca nici asta nu e curat ca neaua, dar e mai usor sa faci exercitii de dialectica si sa improsti in toate partile ca doar vin alegerile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: