home to blog Unde canta Scorpions?

Unde canta Scorpions?

Eu stiu ca Zone Arena se demloase anul trecut. Ca deranja locuitorii din zona, ca nu asigura locuri de parcare, ca oamenii se pisau in scarile blocurilor si asa mai departe. In schimb siteul lor sta bine mersi sus si ne afiseaza aceeasi locatie, cel putin ciudata pentru un concert. Da, e la vreo 10 minute de metroul de la Stefan cel Mare, dar in rest e la capatul Pamantului.

Si atunci se pune intrebarea, unde vor canta Scorpions? Bine, daca vreti sa mergem mai departe, trebuie sa-l citam pe Moscalifar. El intreba ieri nu unde, ci cum vor canta Scorpions? Cu perfuzii, in scaun cu rotile?

Pana la urma Zone Arena a dat spaga la primarie, iar primarul face ceva pe reclamatiile locatarilor din zona?

Categoric Bucurestiul duce lipsa de un spatiu de concerte, dar noi nu suntem americani sa umplem stadioane, nici n-am vrea sa fim asa.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Unde canta Scorpions?

 1. Un stadion nu s-ar umple oricum, zone arena e un spatiu fix cat sa adune lumea cu dare de mana la bilete prea scumpe..ce-i drept. Locul ala nu are cum sa deranjeze lumea din jur, stateam in backstage si deja se anula o mare parte din sunet. e facut ok, haterii din zona sunt ca babele din vecini care iti bat in teava cand tragi apa. Trupa probabil va face voice over playback ca si Axl si Madonna.. meh..pentru nostalgici va fi un remember..pentru restu…

 2. Eu cred ca vor concerta tot acolo.. in maxim 5 zile se reface locatia, daca a fost desfiintata. Apoi se platesc amenzile, care sunt mici in comparatie cu profitul realizat.

 3. Propun Sala Agronomie, unde a cantat King Diamon in 2006. Daca se vand bilete mai multe, concertul se poate muta la Amfiteatru Eminescu. Portughezii de la Moonspell au sustinut un concert la Amfiteatru Eminescu.

 4. Din ce ştiu, Zone Arena funcţionează fără probleme, dar concertele trebuie să se termine înainte de ora 22.00 pentru a nu jena locuitorii zonei. Parcă ăsta era marele circ la Ozzy, că se plângea lumea că are parte de spectacole la matineu şi ajunge prea devreme acasă 🙂

 5. In conditiile in care oricum in Ro formatiile mari ajung in momentul in care sunt in pragul pensionarii nici nu avem nevoie de un spatiu special amenajat.
  ::))
  Si in Ro ce formatii mari mai sunt?
  Si cand spun mari ma refer inclusiv la nr fanilor care sa investeasca bani intr-un bilet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.