home to blog Una alta

Una alta

Am cumparat pat din ikea aseara, comoda a costat mai mult decat patul, iar noptiera e mai scumpa decat masa de calculator.
Pe langa asta am salutat respectuos tampitii din trafic care te vad ca ai masina plina dar tot iti taie calea ca sa ii lovesti, sau sa cine stie ce altele … astfel incat daca imi iesea tablia de la pat prin parbriz eram si mai fericit azi.
Am stat la bere aseara cu  baietii de la Startech, vecini de cartier, ca sa sarbatorim intr-un oarecare fel realitatea.mobi. Cu ocazia asta am tot vorbit despre vecini si alte alea, m-am intalnit cu fostii vecini din  bloc si am mai vorbit una alta.

Nici pastele asta nu o sa fac ceva deosebit, dar poate reusesc sa dorm.
Btw … stie cineva cum reusesc pe RDS sa tin acelasi IP? Se plateste in plus la abonament?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Una alta

  1. Mai degraba cat vrea electrica, deoarece la mine se schimba ip-ul ca vreau ca nu vreau, din cauza ca se tot reseteaza modemul din scara.

  2. Esti sigur ca ai nevoie de acelasi IP? Ca daca nu e vreun serviciu care sa aiba nevoie de acces non-stop ci prin natura lui are nevoie de conexiuni intermitente poti folosi un provider de servicii de DNS dinamic gen dyndns.org. Clienti pentru servicii de gen se gasesc garla si mai toate routerele stiu asa ceva.
    La RDS nu merge sa tii un router/calculator pornit non-stop si sa-ti mentii acelasi IP. Dupa o vreme fie se intampla sa te deconecteze fie iti expira lease-ul IP-ului deci nu ai sa poti sa tii un IP fix in felul asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.