home to blog Un pitch

Un pitch

Un copywriter isi cauta de lucru si a facut un clip interactiv pe youtube, in care are o gandire buna. Nu neaparat originala, dar amuzanta si inspirata din realitate.

Bonus: un blog foto jurnalistic.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Un pitch

  1. misto ideea cu Youtube links 🙂 Clipul de la ultima optiune e un pic desucheat, dar in rest interesanta toata treaba. Sa vedem acum in cat timp se angajeaza

  2. Un CV bunicel pentru un copywriter! Dar daca tot s-a apucat sa faca asta, cred ca putea sa investeasca mai mult timp si sa scoata ceva mai interesant! Oricum buna idee!

  3. Tare ideea cu youtube links, si interesant conceptul pentru ca practic asa se intampla pe la noi. Sunt curios cat de repede se va angaja.

  4. Mere la nivel de concept, desi Adnotations e deja forjat de ceva vreme. Ce lipseste insa e o executie tare care sa insoteasca un concept ofertant. Mai mult, date fiind vremurile deloc simpatice prin care trecem, imaginea despre publicitate s-ar putea sa nu pice chiar atat de bine agentiilor pe cat ar fi picat in 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.