home de pe net Un milion jumate de la Google

Un milion jumate de la Google

google

Asa vor ei sa aduca cat mai multi oameni si cat mai multe reclame in AdWords. Ceea ce e bine, in schimb e de vazut efectul acestor bani si daca astfel promovandu-si serviciile vor creste numarul de reclame contextuale pe paginile romanesti.

In schimb mi-a placut asta, suna asa de romaneste:

Pentru a vă ajuta la consolidarea succesului, dorim să vă prezentăm programul Google AdWords şi să vă oferim un cupon de 150 RON. Această ofertă este valabilă numai pentru clienţii non AdWords – dacă sunteţi deja client AdWords nu veţi putea beneficia de această ofertă.

Google AdWords vă oferă următoarele avantaje:

– Trafic important: difuzând anunţuri lângă rezultatele de căutare relevante sau pe site-uri de conţinut pertinente atrageţi vizitatori interesaţi de site-ul dvs.
– Acoperire largă: site-urile de conţinut din Reţeaua de anunţuri Google permit contactarea a 87% din utilizatorii activi de Internet din România*.
– Preţ corect: determinaţi cât valorează un clic şi cât doriţi să cheltuiţi pe zi.
– Transparenţă totală: contul dvs. AdWords va afişa în detaliu cât de eficiente sunt anunţurile dvs.
– Flexibilitate totală: puteţi  modifica uşor şi rapid, online, toate setările.

4 thoughts on “Un milion jumate de la Google

  1. Ai uitat sa precizezi si taxa de activare de 20 de RON… oricum rezultatul va fi ca vom fi invadati de reclame contextuale de tot rasul… iar tu ca publisher vei fi platit cu 1 cent per click sau poate mai putin… sau poate deloc… sau poate n-am inteles eu bine… sa vedem ce-o sa iasa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: