home to blog Un hotel dragut cu clientii sai

Un hotel dragut cu clientii sai

De fiecare data de cate ori ma plimb prin hoteluri incerc sa ii inteleg pe proprietari. Intr-adevar, clientii pot fi dificili, pot face pagube, pot fugi cu prosoape si sapunuri si altele. Dar de cele mai multe ori trebuie gasita o solutie prin care sa impaci pagubele cu profitul si cu confortul clientilor tai. Altfel ajungi sa ii certi, asa cum am gasit eu in camera asta de hotel:

 

461579_10151399812246204_1144333049_o

Si nici nu stiu ce sa le zic. E vina mea ca unu a ars jardiniera din fata? Inteleg aia cu nefumatul in camera, dar atunci de ce am scrumiera aici?

Pana una alta, bine am venit in Timisoara.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Un hotel dragut cu clientii sai

 1. Scrumieră ai ca să nu scrumezi ca ţăranul pe jos în balcon şi, mai ales, ca să nu stingi ţigara în jardiniera de flori. Au pus-o în cameră ca să ştii de unde să o iei. Na, acum ştii de ce ai scrumieră în cameră :)) Iar ţăranului român exact aşa trebuie să-i explici lucrurile, de natura de mai sus, ca animalul să ştie ce să facă :))

 2. Pe mine, la Arad, dupa ce mi-au dat camera, m-au certat patronii ca de ce am ocupat-o, eu n-am vazut ca nu-i schimbata lenjeria si prosoapele?! Si asta dupa ce chiar patronul m-a condus pana la usa camerei si mi-a dat cheia… Romania si afacerile, ce sa-i faci!
  Sedere frumoasa la Timisoara 🙂

 3. Nu era mai elegant daca, pentru urmatoarele puncte,dotau camera in loc sa certe clientii:

  2. Puneau covorase de baie in fata dusului
  3. Dotau camera cu perii de pantofi
  4. Camere speciale pt. fumatori, scrumiera de exterior pe balcon
  5. Desfacator de bere pe minibar

 4. eu ii cam inteleg, nu de alta, dar unii care se poarta ca ..animale? si cu tot cu acele avertismente, tot le fac. Ca se simt ei misto sa fie necivilizati. Nu inteleg de ce…
  Legat de scrumiera, poate e sa o iei cu tine pe balcon 🙂

 5. germania incepe la strasbourg si se termina la brasov. hoteluri horror. zgarciti pana la os, semi-amabili, si care iti pun caldura la 18 grade si apa la 33 la hotel de patru stele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: