home to blog Un blog pe zi

Un blog pe zi

Idei despre proiect:

Nu trebuie sa ma agasezi pe mailuri, ca scrie si despre mine si asa mai departe. Nu ma doare mana sa scriu, nu ma doare spatiul si / sau resursele, trebuie insa sa am despre ce sa scriu. Drept urmare, daca ai un blog si vrei sa il promovezi prin mine, trebuie ca blogul ala sa fie misto, sa aibe ceva nou in el, sa aibe un design bun, sa scrii tu bine … sa fii cu cap si nu fara cap. Daca ai un blog cu copy / paste de pe mailurile haioase, eu cum sa-l folosesc? Am o lista de 400 de mailuri ce primesc mailuri haioase de la mine, deci ai mari sanse sa primesti de la mine informatia. (btw ma ajuta cineva cu un sendmail?).

Daca scrii bine, ajungi celebru singur, nu trebuie sa te ajute Piticu sau oricine altcineva.

Nu-mi cereti sa va adaug in blogroll, acolo nu pot sa mai trec pe nimeni din cauza de design. Drept urmare, daca vreti sa va public ceva … urmati pasii de mai sus. Multzam.

10 thoughts on “Un blog pe zi

  1. sper sa-ti placa… are doar cateva zile..dar vreau sa fac ceva mare din el… la multe filme nu este exact cum ar trebui dar o sa ma ocup in timp. daca iti place si ai vreo parere..critica…sfat da-mi un mail te rog.

  2. Pai mai am o solutie … pentru a va promova Piticool luati-va acum un Logan … la mine a functionat 🙂
    O sa scrie despre voi in urmatorul articol PROMO 😆

    No offence! Fac misto … pentru ca Piticool e un tip mishto … 🙂

  3. uite-l si pe al meu.designul e asta ca nu ma pricep la mai mult.mai am unu auto moto mai frumos dar daca pun adresa sigur ma baga la spam akismetul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.