home to blog Un barbat si mai multe femei

Un barbat si mai multe femei

Am fost aseara la teatru, unul din rarele evenimente cand se intampla asa ceva, la MTR si mi-a placut. Piesa a fost ok, cu rasete, cu glume, cu o poveste care daca n-ar fi reala n-ai fi putut sa razi.

In poveste e vorba de un tip care se invarte intre mai multe femei si astfel reuseste sa fie inebunit  de acestea, ca intr-un final sa isi dea seama ca le poate domina prin faptul ca femeile se autolimiteaza si cred cuvinte scrise in diverse publicatii.

Oricum un interviu cu actorii principali Paula Chirila si George Constantinescu a fost inregistrat inca de la premierea din primavara.

Pe mine ma deranjeaza altceva. Faptul ca teatrul nu mai are loc in teatru si ca are loc in pub-uri, carciumi, cluburi. Da, prinzi astfel si un alt public, publicul pe care nu o sa-l mai vezi in sala de teatru  prea curand. Dar asta sa fie solutia? Plus ca noi nu avem in Bucuresti cel putin, cluburi de genul Seinfeld unde sa se poata face un stand-up, o piesa de teatru, ceva de calitate.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Un barbat si mai multe femei

  1. Cei cu adevarat pasionati de teatru, vor merge in continuare la teatru si prin cafenele sau restaurante sau etc. sa vada o piesa de teatru. In cafenele lipsesc lucruri, zic eu, esentiale unei piese de teatru…..atmosfera, decorurile, care sa-ti teleporteze emotiile si gandirea in acea piesa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.