home to blog Uite ma specialistii online-ului romanesc

Uite ma specialistii online-ului romanesc

Pe vremuri, in perioade de criza, lumea statea acasa si citea. Acum, navigheaza pe Internet! De aceea, site-urile, newsletterele, blogurile, si in general tot ce tine de comunicarea online, sunt canale din ce in ce mai appreciate in strategiile de comunicare! Au mai ramas doar 2 zile in care va puteti inscrie la Trainingul Web Wizard sustinut de Claudiu Gamulescu.

Doar 2 zile de inscriere la SEO si Usability – Web Wizard 5,6 februarie

Ba, du-te ma in pula mea ! De SEO e nevoie acum? De cacaturi care sa atraga viztatorul pe un site ca tu sa iti faci afisarile la bannere si sa nu ii dai nimic?

Daca continua in asa hal online-ul romanesc o sa pice urat de tot. Iar romanasii nostrii se vor specializa pe langa SEO si alte porcarii in trimiterea de mailuri de scam, asa cum fac aia din Nigeria. II stiti pe aia din Nigeria da?

Si nu gratis, taxa de participare este de 1500 RON+ TVA / Persoana. La aceasta taxa se aplica 5% Reducere pentru inscrierea a minim 3 persoane de la aceeasi companie.

Hai ba sa fim seriosi. Ai facut un site, situl e misto, arata bine, are functionalitati … gata. Ai terminat! SEO e ultimul lucru la care te mai gandesti, pentru ca deja ai situl foarte frumos, functional, iar bounce ratele e mic.

15 thoughts on “Uite ma specialistii online-ului romanesc

  1. din pacate multi prosti il platesc… pentru ca nu stiu ca in spatele vorbelor se ascunde un impostor. gamulescu stie doar sa vorbeasca mult si prost, deseori inventand cuvinte si expresii ciudata, ca sa fie sigur ca-si baga ascultatorii in ceata cat mai mult… e un fel de iliescu al seo-ului romanesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: