home to blog Uite lupul, nu e cutremur

Uite lupul, nu e cutremur

Stimata presa. […] Daca nu se simt in Bucuresti sa sune cineva in redactii ca a fost cutremur, nu mai dati stiri cu evenimentele seismice. E ca si cum a tras cineva o basina la Focsani si imediat Bucurestiul trebuie sa dea stire, s-a basit cineva, pazea ca vine mirosul. Ma rog, daca asta va fi pe bune si mirosul ar ajunge pana la Bucuresti, atunci ar fi pe bune.

Anii trecuti era o regula, cutremurul nu s-a simtit la Bucuresti, atunci nu este stire. S-a simtit la Bucuresti si s-a trezit Sarbu din somn, atunci facem o beta scurta. L-am simtit in direct, atunci discutam 2 zile despre cum rezista cladirile noastre sau nu.

S-a intamplat ceva in urma campaniei de cutremure la stirileprotv? Nimic. Pai de ce? Ca nici astia nu au mai crezut in stirile respective. Si pentru ca nimeni nu isi da interesul.

Iar atunci cand va veni cutremurul mare ce va fi? Nimic. Aceeasi panica pe care o stim si atat. In schimb se pregateste cineva cu stirile astea? Nu, le consideram deja cotidian, iar atat timp cat autoritatile nu le baga in seama si insusi Marmureanu zice ca aberam, eu zic ca noi sa fim sanatosi.

Intre timp n-aveti decat sa ii credeti pe aia de la OTV cu reptilienii si cutremurele ce vor veni, dar asta inseamna ca trebuie sa construiti cladiri rezistente la asemenea temeri.

11 thoughts on “Uite lupul, nu e cutremur

 1. Eu propun sa aruncam toate saltelele, paturile, pernele pe care le avem prin casa in fatza blocului.
  In caz de cutremur, sarim direct pe geam si cadem pe moale !:)))))))))))))

 2. Haida de, voi vorbiţi, că e plin Google-ul de relatări ale Realităţii de la diferite cutremure de căcat? Nu, pe bune, ipocrizia asta nu te doare deloc?

   1. tu te uiti de cand a fost stirea aia? ??? ?

    De cand a fost un cutremur, care s-a simtit in bucuresti. What the fuck?!?!

    Auzi, daca esti in afara tarii, ramai acolo

 3. Contează de când este, sau că e subiect de circ? Şi nu, deocamdată nu sunt în afara ţării, dar când ajung acolo te asigur că nu mai apar în mizeria pe care o faceţi din ea :)) Hai cu Năstase, că iese bine.

  1. pai normal, ca am zis ca e ok daca e cutremurul de peste 4 sau daca se simte in direct la tv, si fix la asta faceam aluzie.

   si am zis ca nu`i normal daca`s din astea de 2 grade care nu se simt

 4. Radem noi dar si cand va veni cutremurul cel mare. Un unchi imi povestea ca in ’77 lucra pe santierele din Bucuresti si ca dupa cutremur au trebuit demolate blocuri intregi pentru ca s-au inclinat sau pentru ca s-au deplasat placile din care erau facute (blocurile biscuite).

 5. Dacă se cere, se dă, iar cutremurele se cer. Românii au un simţ acut al apocalipsei. Orice, numai dezastru să fie: cutremure, incendii, inundaţii, accidente, războaie, comete, etc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: