home to blog Uite Cioacă nu e Cioacă

Uite Cioacă nu e Cioacă

Astia se plangeau aseara la OTV ca Cristian Cioaca (*scuzati eventuala cacofonie) sforaie noaptea. Probabil din cauza asta azi judecatoria l-a eliberat, dar nu a iesit din arest. Maine vine recursul si s-ar putea sa scape, sau nu.

Ideea e alta, individul asta e arestat sub acuzaţia de instigare la accesarea ilegală a e-mail-urilor soţiei sale. Ceva de genul: bai … hai sa spargem mailul lui nevasta-mea sa vedem daca traieste sau nu, sa vedem cu cine vorbeste pe mail.

Acuma pe mine ma frapeaza o chestie extraordinara. De unde mama dracu stie politia ca individul ala (*cum dracu sa scriu ca cioaca?) a vrut sa sparga mailul lui nevasta-sa? Sau, de unde dracu stiu politistii ca a intrat in mail? Cumva politistii au parola de la mailul Elodiei, sau Elodia i-a sunat si le-a zis, mha cred ca mi-a intrat cineva in mail, nu cumva e Cioaca?
Pe langa asta e si mai interesant cum dracu a putut sa sparga mailul Elodiei? Adica, daca nu avea parola salvata in calculator, atunci cum sa intre? Adica mailurile de pe Yahoo nu se sparg, ele se fura numai daca exista vreun individ care foloseste adresa aia de mail si da click ca boul pe un site fals. Daca mailul e pe un alt server, asta e o alta poveste, desi nu cu mult diferita fata de ce am spus mai sus. Nu poti sparge usor un mail, daca spargi un mail (sa zicem de firma), trebuie sa accesezi serverul firmei respective, sau sa te bucuri de hibele de securitate de acolo (m-am repetat stiu).

Nu stiu exact ce s-a intamplat, dar ce cred eu ca s-a intamplat a fost urmatoarea chestie. Cioaca a vrut sa intre pe calculatorul lui nevasta-sa. Calculatorul era parolat – user si parola. Cioaca a chemat un prieten, i-a dat 3.000 de dolari ca sa ii acceseze calculatorul. Prietenul a luat un soft free de pe net, a schimbat parola si a intrat, astfel castigand niste bani gramada din prostia unora. Cioaca a intrat pe calculator si a gasit messengerul Elodiei ca are parola salvata. A intrat pe messenger si de acolo in mail.

Punct si de la capat, revenim la intrebarile de mai sus. De unde stiu ei ca a accesat mailul? De unde se stie ca s-a spart parola? De unde se stie ca s-a accesat calculatorul, mai ales ce s-a accesat de pe calculatorul ala? Pentru ca windowsul are un numar foarte limitat de loguri in modul standard.

Acum, instigarea la accesarea ilegala a unui mail e infractiune in baza carei legi? Cum adica? Daca eu zic ca vreau sa ii sparg mailul lui … [ insert name here ] si vin si zic … maaai hackere, uite de aici zeci de mii de coco, sparge-mi mailul ala. Eu sunt arestat? Sunt acuzat de instigare la accesarea ilegala a unui mail? !??! WTF? Cum poate fi dovedita asta frate?

Dar despre astea dimineata vor fi mai multe … la stiri

22 thoughts on “Uite Cioacă nu e Cioacă

  1. Eu ti-am relatat desfasurarea evenimentelor, ca sa zic asa,precum si ce se comenteaza prin presa. Ca ba i-a “spart” laptop-ul, ba calculatorul.Se confunda “proprietatea” contului cu cea a calculatorului.Nimeni nu spune ceva concret iar ce-i care stiu cum sta treaba tac si probabil rad cum ai facut-o si tu si nu numai :)Dar Cioaca se pare ca pentru asta a fost arestat: ca a “spart” gmailul 🙂

  2. Am vb si io cu nevasta-mea….dispare cateva luni….pe mine ma ancheteaza…stau cateva luni la bulau dupa care apare ea, io dau stau’ in judecata si iau banu’

    Merge?

  3. Wow, you have really great info there, Thanks because I find this info useful. For me as an blogger, I work with Outlook as my email client and with the help of Email Sorter Wizard, an Outlook add-in, I manage all my email. I am sure people will benefit from your blog.

  4. Even though this may not go with this topic, I just think it’s important news to know that right now they are desperately trying to get people interested in Real Estate, even going as far as selling houses for under 20 grand with just 10% down. I sincerely apologize for even making this comment, but by me being into making money and coming across this news on another way to make some cash, I felt it necessary to share the news with others into business who may also want to expand on their money making endeavors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.